reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Sobota.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mocno trzymam kciuki żeby chociaz bledzioch był w sobotę:*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dobrze, dziękuję:)
Dziś mam jakiś zabarwiony śluz ale tylko przy podcieraniu, trochę mnie to martwi ale nie schizuje-bede się obserwować i zobaczę czy będzie się to powtarzało.
Nigdzie nie mogę w necie znaleźć info nt zabarwionego sluzu, lekko taki beżowy, może toffi bo brąz czy brunatny to za dużo powiedziane.
Wszędzie tylko o plamieniach albo krwawieniu a to przecież nie to samo. Wizyta dopiero 23 i już żałuję że nie umówił mnie szybciej..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze.... Może to powodują jakieś bakterie ?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mocno trzymam kciuki żeby chociaz bledzioch był w sobotę:*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzięki za kciuki:*
Jutro 36 i mam nadzieje ze ostatni dc. A póki co się podłamałam, wiec już tutaj nie marudzę, idę trochę sobie pocierpieć w samotności.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Obserwuj by nie sciemnial i najwazniejsze czy nie boli a wtedy predko do lekarza. Lepiej dmuchac na zimne. Bierzesz luteine czy cos?? I czy to plamienie nie występuje w dniu nastepnej miesiaczki?
Nic nie biore.
Przed ost wizyta mualam w mlecznym sluzie takie 2 niteczki krwi, zupełnie inaczej wyglądało. Powiedziałam o tym lekarzowi że godzinę temu takie niteczki były to sprawdzil wszystko i ten wziernik to mi z minutę pokazywał że piękny śluz mleczny i może naczynko jakieś pękło.
A okres? Faktycznie dzisiaj patrzę i gdyby poprzedni cykl był 28dni i ten teraz 28dni to dzisiaj byłby okres.

Nic nie biore.
Przed ost wizyta mualam w mlecznym sluzie takie 2 niteczki krwi, zupełnie inaczej wyglądało. Powiedziałam o tym lekarzowi że godzinę temu takie niteczki były to sprawdzil wszystko i ten wziernik to mi z minutę pokazywał że piękny śluz mleczny i może naczynko jakieś pękło.
A okres? Faktycznie dzisiaj patrzę i gdyby poprzedni cykl był 28dni i ten teraz 28dni to dzisiaj byłby okres.

Myślę że toż powodu dnia okresu.

Myślę że toż powodu dnia okresu.

Oby.
Jeszcze to moje libido, leży i kwiczy.. mój to jest dzielny, nie skarży się nic ale widzę że już ta dłuższa...:/ przerwa go meczy.. teraz jeszcze ten śluz to chyba się nie odwaze:/

Oby.
Jeszcze to moje libido, leży i kwiczy.. mój to jest dzielny, nie skarży się nic ale widzę że już ta dłuższa...:/ przerwa go meczy.. teraz jeszcze ten śluz to chyba się nie odwaze:/

Ja też w pierwszych tygodniach zero ochoty miałam... A potem już było lepiej ,jak wymioty minęły.

Cześć dziewczyny !
Trafiłam do Was dziś całkiem przypadkiem - jaka była moja radość gdy doszłam do wniosku,ze mogę się cieszyć razem z Wami- bądź,ze możemy wzajemnie się pocieszać.
U mnie narazie bez szału 1 dzień cyklu miałam 10 października, test zrobiłam 5 dni temu - negatywny. @ w prawdzie jeszcze nie mam,ale czuje jakby znów miało się nie udać- w końcu test o czymś świadczy... czasem już nie mam sił.
Pozdrawiam !! ☺️☺️

reklama
Cześć dziewczyny !
Trafiłam do Was dziś całkiem przypadkiem - jaka była moja radość gdy doszłam do wniosku,ze mogę się cieszyć razem z Wami- bądź,ze możemy wzajemnie się pocieszać.
U mnie narazie bez szału 1 dzień cyklu miałam 10 października, test zrobiłam 5 dni temu - negatywny. @ w prawdzie jeszcze nie mam,ale czuje jakby znów miało się nie udać- w końcu test o czymś świadczy... czasem już nie mam sił.
Pozdrawiam !! [emoji5]️[emoji5]️
Witaj razem raźniej [emoji4]
Poczekaj jeszcze z negatywny myśleniem @ nie ma to wszystko możliwe.

Do góry