reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie tak samo syn 7lat i bardziej się ucieszy z jakiejś zabawki. To fajne ale jako dodatek do prezentu. Można kupić do tego jakieś słodkości i niedrogą zabawkę.
A jak z prezentami od reszty członków rodziny? Jest jeden prezent czy każdy (dziadki, ciocie) przynoszą "swoje" też od Mikołaja dla dziecka?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja idę jutro na urodziny do znajomej i nam problem co jej kupić, doradzicie? :)
Ile ma lat? Co lubi?
Ja zawsze kupuje książkę, lubiane perfumy albo lepsza masakre, ni wiem że też lubi konkretną marke a swoje kosztuje:) albo jakieś kosmetyki do malowania właśnie.. apaszka ładna czy jakiś komin bo już coraz chłodniej:) też zależy od budżetu

Dziewczyny posiadające dzieci w wieku 2-7, myślałam żeby się pokusić o coś takiego na Mikołaja dla siostrzenicy i siostrzeńca, sprawdził by się taki prezent, jak myślicie?
Ja bym się chyba z czegoś takiego ucieszyła jako dziecko.. A wiadomo Mikołaj się zbliża a nie chce szaleć z prezentami bo mamy inne wydatki teraz, a jakaś pierdołe bym chciała dzieciom dac
Znacie elfiego? Tutaj jest ich strona
Link do: Wideo / Film od Świętego Mikołaja dla Dzieci • Elfi • Prezent świąteczny 18 • Życzenia dla dziecka

Fajne! Prezenty i tak dostaną od innych członków rodziny a to je mocno nakręci, będą opowiadać w szkole czy przedszkolu z wypiekami na twarzy, że Mikołaj nagrał dla nich wideo. :)

A ja właśnie wróciłam do domu. 4 h poza domem.
Poszłam na badanie prolaktyny, teraz czekam aż wyniki na internecie będą.
I byłam na kontroli w szpitalu po moim ostatnim zabiegu. Głodna jak wilk jestem...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Takie prezenty dostanie też od babci rodziców pradziadkow itd, do tego capnęłam dla młodszego w smyku na promo za 15zl taka książeczkę/puzzle bo ost szaleje na ich punkcie a dla starszej też może jakaś książeczka albo pierdółka za parę zł i coś słodkiego

No wiec jako dodatek jak najbardziej, zle Cie zrozumialam w takim razie :) mylse, ze sie ucieszy :)

Ile ma lat? Co lubi?
Ja zawsze kupuje książkę, lubiane perfumy albo lepsza masakre, ni wiem że też lubi konkretną marke a swoje kosztuje:) albo jakieś kosmetyki do malowania właśnie.. apaszka ładna czy jakiś komin bo już coraz chłodniej:) też zależy od budżetu

Ma 33 lata i jest Rosjanka. Ogólnie jej nie lubię ale ka toleruje, bo nasi mężowie się przyjaźnią. Rzeczy do ubrania, perfumy itd nie wchodzą w grę bo to „żona Hollywood”. Jak nie ma na metce Armani to zapomnijmy, a nie lubię jej na tyle żeby wydawać tyle kasy :)
Nie wiem jak z książka, bo podobno połowa gości przyniesie książkę :))) i dupa, mam dylemat :)

Fajne! Prezenty i tak dostaną od innych członków rodziny a to je mocno nakręci, będą opowiadać w szkole czy przedszkolu z wypiekami na twarzy, że Mikołaj nagrał dla nich wideo. :)
No właśnie też tak pomyślałam, to cos innego niż co roku to samo..
Do tego pierdoła, jakiś słodycz i chyba będzie dobre co?
Choć rok temu na 6 urodziny kupiłam młodej takie coś
( znacie?) Pomysł wydawał sie super, fajne sa takie spersonalizowane rzeczy.. myślałam że bardziej to podlapie ale chyba to też od rodziców zależy siostra częściej mogłaby w aucie to np puścić czy coś.
Piosenki fajne, mądre - gdyby któraś miała Marysie to dajcie znać, wyśle mailowo :)
Poniżej wklejam ich strone, opinie mają super:)
Link do: Muzyka dla małych dzieci, piosenki dla malucha - Dubi

reklama
Współczuję na prawdę! Ja mam pracę z 7km od siebie, autkiem jade z 8-12 min i nie wyobrażam sobie nie dość, że tak wcześnie to jeszcze busem się tłuc masakra. Najgorzej zima! Dojeżdżałam tak na studia i wytrzymałam jeden semestr, potem się przeprowadziłam - tu bus spóźniony, tu odwołany.. PODZIWIAM serio, ja bym zbzikowała.

Ja już bzikuje. 5 lat tak jeździłam na studia, a teraz prawie 4 lata do pracy. Nie wyobrażam sobie tego dalej ciągnąć w ciazy a co dopiero potem. Może gdybym tylko 8h siedziała za biurkiem to tak, ale jak jeszcze jadę w teren to jestem potem nie do życia. Będę musiała rozejrzeć się za czymś bliżej...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry