reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jezu dziewczyny, jak ja wam współczuje tego wstawania! Ja wstaje o 8 a do pracy mam na 9, z domu wychodzę o 8:50, bo do pracy mam rzut beretem. Przekichane mam w poniedziałki, wtorki i środy, bo w sumie robię prawie cały dzień z krótka przerwa na obiad ale za to czwartek i piątek tylko od 9 do 14 :) soboty i niedziele wolne. Ogólnie jest spoko! :)
Ogolnie masz super!
Ja mam 5 min autem..w pt tez wczesniej a w soboty nadgodziny..czyli jak chce a praktycznie zawsze chce bo dzieciaki sa w szkole lol

reklama
Jej jadąc do pracy było mi tak niedobrze ze w samochodzie myślałam ze zwymiotuje weszłam do biura napiłam sie mięty i mi przeszło :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny posiadające dzieci w wieku 2-7, myślałam żeby się pokusić o coś takiego na Mikołaja dla siostrzenicy i siostrzeńca, sprawdził by się taki prezent, jak myślicie?
Ja bym się chyba z czegoś takiego ucieszyła jako dziecko.. A wiadomo Mikołaj się zbliża a nie chce szaleć z prezentami bo mamy inne wydatki teraz, a jakaś pierdołe bym chciała dzieciom dac
Znacie elfiego? Tutaj jest ich strona
Link do: Wideo / Film od Świętego Mikołaja dla Dzieci • Elfi • Prezent świąteczny 18 • Życzenia dla dziecka

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny posiadające dzieci w wieku 2-7, myślałam żeby się pokusić o coś takiego na Mikołaja dla siostrzenicy i siostrzeńca, sprawdził by się taki prezent, jak myślicie?
Ja bym się chyba z czegoś takiego ucieszyła jako dziecko.. A wiadomo Mikołaj się zbliża a nie chce szaleć z prezentami bo mamy inne wydatki teraz, a jakaś pierdołe bym chciała dzieciom dac
Link do: Wideo / Film od Świętego Mikołaja dla Dzieci • Elfi • Prezent świąteczny 18 • Życzenia dla dziecka

Fajne tylko nie wiem czy dzieci usatysfakcjonuje brak materialnego prezentu, ale to też zależy od konkretnego dziecka :) Moja siostrzenica (5,5 roku) pewnie by się ucieszyła bo wierzy jeszcze w Mikołaja) ale pewnie liczyłaby też na jakąś zabawkę.

Fajne, ale u nas sprawdziloby sie jako dodatek do prezentu. Niestety, ale moja corka jest nauczona, ze mikolaj= maly prezent i slodkosci. Ma prawie 7 lat, ale mysle ze nie zrozumialaby tego dlaczego bie dostala jakiejs gry czy puzzli (bo u nas takie prezenty dajemy na Mikolajki). :)

Fajne, ale u nas sprawdziloby sie jako dodatek do prezentu. Niestety, ale moja corka jest nauczona, ze mikolaj= maly prezent i slodkosci. Ma prawie 7 lat, ale mysle ze nie zrozumialaby tego dlaczego bie dostala jakiejs gry czy puzzli (bo u nas takie prezenty dajemy na Mikolajki). :)
Takie prezenty dostanie też od babci rodziców pradziadkow itd, do tego capnęłam dla młodszego w smyku na promo za 15zl taka książeczkę/puzzle bo ost szaleje na ich punkcie a dla starszej też może jakaś książeczka albo pierdółka za parę zł i coś słodkiego

reklama

U mnie tak samo syn 7lat i bardziej się ucieszy z jakiejś zabawki. To fajne ale jako dodatek do prezentu. Można kupić do tego jakieś słodkości i niedrogą zabawkę.

Do góry