reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To Ci zazdroszczę tego leniuchowania :) My kładziemy się koło 21, budzę się o 5 jak M wstaje do pracy, poleżę 40 min i sama muszę wstawać do pracy.
To tak w sam raz:)
Ja moze zasne o 22 .. Z reguły po i o 4.15na nogach ... Staram sie wcześniej co by organizm wypoczywać lepiej wrrrrrrr no ale Zycie swoje..zawsze cos tam mi wypadnie

Mi ostatnie 2 cykle @ zapowiadala sie bolesciami juz tydzień przed plus Klicha jajnikow ehhhhh takze teraz nie chce czuc nic hahaha dla odmiany i nawet spokój mialam po owulce..
Dzis mam 8dpo i cos mnie laskotalo w dole brzucha a potem pobolewalo mocniej ... Rozgrzewalo ehhhhh takze już sama nie wiem..a Mialam nadzieje na ten cykl ..no Zobaczymy ...jeszcze jakas nadzieja jest :)

Elodia a ten sluz ma jakis zapach???

reklama
To Ci zazdroszczę tego leniuchowania :) My kładziemy się koło 21, budzę się o 5 jak M wstaje do pracy, poleżę 40 min i sama muszę wstawać do pracy.
Mój też wstaje o 4.30 ale ja tylko się przewracam na drugi bok. O 5 wyjeżdża to buziak i miłego dnia - i wtedy albo już śpię, albo zasypiam po minucie i śpię do tej 10,11.
Dzisiaj może będzie szybciej ok 17....to chyba pojedziemy do dziadków z radosna nowina;) bo już ich dawno nie widziałam..
Ja gdybym teraz miała chodzić do pracy to chyba bym w jakas depresję wpadła, no nie dałabym rady !

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się kładę o 20 i wstaje o 10,11.
Zjem coś, poczytam i śpię od 13-15,16. Gotuje, czekam na męża - jemy, pogadamy, o 20 idziemy spać:p
I tak dzień w dzień! W ogóle z łóżka nie wychodzę

Zazdroszczę pod każdym względem!:) ja o 4 wstaje, tłukę się 40 km autobusem do pracy i dopiero po 17 wracam. O 21:00 już leżę w łóżku i nie kontaktuję ze zmęczenia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdroszczę pod każdym względem!:) ja o 4 wstaje, tłukę się 40 km autobusem do pracy i dopiero po 17 wracam. O 21:00 już leżę w łóżku i nie kontaktuję ze zmęczenia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję na prawdę! Ja mam pracę z 7km od siebie, autkiem jade z 8-12 min i nie wyobrażam sobie nie dość, że tak wcześnie to jeszcze busem się tłuc masakra. Najgorzej zima! Dojeżdżałam tak na studia i wytrzymałam jeden semestr, potem się przeprowadziłam - tu bus spóźniony, tu odwołany.. PODZIWIAM serio, ja bym zbzikowała.
Ja muszę się wysypiac bo inaczej nie żyje, jak miałam na 7 to już dla mnie dzień stracony, wolę na południe czy popołudnie o wiele bardziej. Jestem w stanie się wyspać, więcej w domu ogarnąć i jakoś się zmobilizować a jak wracam z pracy jak jestem na 7 to jestem nie do zycia

Mój też wstaje o 4.30 ale ja tylko się przewracam na drugi bok. O 5 wyjeżdża to buziak i miłego dnia - i wtedy albo już śpię, albo zasypiam po minucie i śpię do tej 10,11.
Dzisiaj może będzie szybciej ok 17....to chyba pojedziemy do dziadków z radosna nowina;) bo już ich dawno nie widziałam..
Ja gdybym teraz miała chodzić do pracy to chyba bym w jakas depresję wpadła, no nie dałabym rady !

Tak sie mowi tylko..dalabys bys dala jakbys musiala :p
Ja w piereszej ciazy o 5 wstawalam i polh opatulona w jedna stronę do pracy chodziłam ..bylo ciezko ale cóŻ życie
No ale fakt i tak wole rano pracować...popoludnia ..nienawidze..

Tak sie mowi tylko..dalabys bys dala jakbys musiala [emoji14]
Ja w piereszej ciazy o 5 wstalam i polh opatulona w jedna stronę do pracy chodziłam ..bylo ciezko ale cóŻ życie
Pewnie masz racje - Tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono :) byłoby ciężko ale gdyby trzebabyło.. To jakoś bym dała radę.
Na szczęście nie muszę, jestem na l4 i korzystam bo przy drugim już takiej możliwości nie będzie.

Oj to dziadkowie pewnie będę w szczęśliwi :) A czemu przy drugim dziecku nie będziesz miała możliwości leniuchowania na l4?

Jezu dziewczyny, jak ja wam współczuje tego wstawania! Ja wstaje o 8 a do pracy mam na 9, z domu wychodzę o 8:50, bo do pracy mam rzut beretem. Przekichane mam w poniedziałki, wtorki i środy, bo w sumie robię prawie cały dzień z krótka przerwa na obiad ale za to czwartek i piątek tylko od 9 do 14 :) soboty i niedziele wolne. Ogólnie jest spoko! :)

Pewnie masz racje - Tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono :) byłoby ciężko ale gdyby trzebabyło.. To jakoś bym dała radę.
Na szczęście nie muszę, jestem na l4 i korzystam bo przy drugim już takiej możliwości nie będzie.

Bez dwoch zdan korzystaj ...ja bylam pracoholik hahahah to wiesz he i nadal cos jestem wrrrr

reklama
Oj to dziadkowie pewnie będę w szczęśliwi :) A czemu przy drugim dziecku nie będziesz miała możliwości leniuchowania na l4?
No z takim małym 2, 3 latkiem w domu w ciąży to już chyba nie pośpię tak długo:p raczej na pewno [emoji14]
Teraz jestem sama w domu to mogę się skupić na sobie, w ciąży będzie inaczej już:)

Do góry