reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Znam takich...zyja ponad stan ..ale na kredytach nigdy sie nie konczacych i w gruncie wychodzi ze gowno maja:)

No dokładnie, u nich mniej więcej taka sama sytuacja. W sumie to on coś tam ma ale jest strasznie chytry. Oni jak razem gdzieś wychodzą, restauracja, pub, dyskoteka to każde za siebie płaci rachunek [emoji23][emoji23]
A ona to potrafi uciułać pare groszy ale zara na jakieś futro wyda :)

No dokładnie, u nich mniej więcej taka sama sytuacja. W sumie to on coś tam ma ale jest strasznie chytry. Oni jak razem gdzieś wychodzą, restauracja, pub, dyskoteka to każde za siebie płaci rachunek [emoji23][emoji23]
A ona to potrafi uciułać pare groszy ale zara na jakieś futro wyda :)
Nie widze takiego malzenstwa:) choc mam doczynienia z takim on swoje..ona swoje... On podkreca ogrzewanie a ona wylacza hehehe ( mniej zarabia od niego) ... Ostatnio chciala od niego kase pozyczyc na auto wieksze bo im sie corka urodzila..i powiedzial nie bo nie jest pewny czy odda hehehehehe tak..takie zwiazki istnieja:)

Za mnie placi Maz w restauracji chyba ze zapomni portfela to wspomogr..elegancja francja a coo:p

Nie jest w ciąży! No i chyba tak zrobię! Bo akurat wypić sobie lubi :) jak prawdziwa Rosjanka ;)
Wyobraźcie sobie, ze ona jest tak próżna, ze się kiedyś zajadała ostrygami wiec na jedne urodziny dostała od nas bon na ostrygi w jednym lokalu a później brat jej męża mi powiedział, ze ona tak naprawdę nie lubi ostryg, ma po nich odruch wymiotny a je tylko dlatego, ze to drogi produkt, symbol bogactwa [emoji23][emoji23][emoji23]
O masakra=) Nowo bogactwo uderza do glowy

A jak z prezentami od reszty członków rodziny? Jest jeden prezent czy każdy (dziadki, ciocie) przynoszą "swoje" też od Mikołaja dla dziecka?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dostaje też od innych,ale też niby od Mikołaja xD z tym że mój młody chyba już ogarnął że Mikołaj nie istnieje,dzieci mu już w zerówce powiedzieli że to rodzice kupują prezenty. Ale w święta udaje że wierzy w Mikołaja,i przed świętami list i tak pisze :D

Nie widze takiego malzenstwa:) choc mam doczynienia z takim on swoje..ona swoje... On podkreca ogrzewanie a ona wylacza hehehe ( mniej zarabia od niego) ... Ostatnio chciala od niego kase pozyczyc na auto wieksze bo im sie corka urodzila..i powiedzial nie bo nie jest pewny czy odda hehehehehe tak..takie zwiazki istnieja:)

Za mnie placi Maz w restauracji chyba ze zapomni portfela to wspomogr..elegancja francja a coo:p

Moim zdaniem to nie są związki na całe życie :)

Dostaje też od innych,ale też niby od Mikołaja xD z tym że mój młody chyba już ogarnął że Mikołaj nie istnieje,dzieci mu już w zerówce powiedzieli że to rodzice kupują prezenty. Ale w święta udaje że wierzy w Mikołaja,i przed świętami list i tak pisze :D
Szkoda ...ze tak sie stalo wazne ze jakas radosc jednak ma:)
Moje tam pisza. I wierza no bo przeciez istnieje:p

Moim zdaniem to nie są związki na całe życie :)
Mimo wszystko ona skacze i robi wszystko za niego...jego obowiazek to odkurzyc dom raz na tydzien jakos..i wyjsc z psem...reszte ona..kanapki do pracy wszystko:) taki od poczatku mieli system haha dla mnie druzgocacy .... I kazde odklada swoja kase ..a dzieciaka mialo nie byc... Jej sie odmienilo..zagrozila rozwodem choc sam xhodzIl i mowil ze sis rozwiedzie to jednak ( kredyt na dom..tesciowa pomohla) zgodził sie i jest cora...

I brzuszek przestal Mnie pobolewac na dole! Eh
trzymam kciuki za II kreski
ide cos zjesc

Ostatnia edycja:
reklama
Mimo wszystko ona skacze i robi wszystko za niego...jego obowiazek to odkurzyc dom raz na tydzien jakos..i wyjsc z psem...reszte ona..kanapki do pracy wszystko:) taki od poczatku mieli system haha dla mnie druzgocacy .... I kazde odklada swoja kase ..a dzieciaka mialo nie byc... Jej sie odmienilo..zagrozila rozwodem choc sam xhodzIl i mowil ze sis rozwiedzie to jednak ( kredyt na dom..tesciowa pomohla) zgodził sie i jest cora...

No! Może to głupio zabrzmi ale boje się, ze ona zajdzie w ciaze prędzej ode mnie, wiem ze to głupie tak „rywalizować” z taka babą ale jakby co to strasznie to jednak przeżyje. Chociaż nie sadze, bo on ma sporo problemów zdrowotnych a ona na to wszystko anorektyczka. Nie wiem czy wazy 50 kg przy wzroście 166. No ale różnie to w życiu bywa :)

Do góry