zośkaTośka
Fanka BB :)
A który masz dc?
25dc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który masz dc?
Haha ok no to faktycznie masz problem nie mam pojęcia co Ci doradzić.Ma 33 lata i jest Rosjanka. Ogólnie jej nie lubię ale ka toleruje, bo nasi mężowie się przyjaźnią. Rzeczy do ubrania, perfumy itd nie wchodzą w grę bo to „żona Hollywood”. Jak nie ma na metce Armani to zapomnijmy, a nie lubię jej na tyle żeby wydawać tyle kasy
Nie wiem jak z książka, bo podobno połowa gości przyniesie książkę )) i dupa, mam dylemat
O to pochwall sie jakk ta prl. Ja czekam juz znie niecierpliwoscia na okres bo zara z po musze zrobic ponownie prl. Zeby zobaczyc jak to wyglada . 58dni biore bromergon. Juz ladnie spadlo, oby sietak utrzymalo to moze w grudnniu jakis zloty strzał sie uda=)A ja właśnie wróciłam do domu. 4 h poza domem.
Poszłam na badanie prolaktyny, teraz czekam aż wyniki na internecie będą.
I byłam na kontroli w szpitalu po moim ostatnim zabiegu. Głodna jak wilk jestem...
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To kup jej poprostu jakies dobre wino. No chyba ze w ciazy jest=DMa 33 lata i jest Rosjanka. Ogólnie jej nie lubię ale ka toleruje, bo nasi mężowie się przyjaźnią. Rzeczy do ubrania, perfumy itd nie wchodzą w grę bo to „żona Hollywood”. Jak nie ma na metce Armani to zapomnijmy, a nie lubię jej na tyle żeby wydawać tyle kasy
Nie wiem jak z książka, bo podobno połowa gości przyniesie książkę )) i dupa, mam dylemat
Ja chodzę do pracy na 10 i czasami mam problem się zwlec [emoji85]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To kup jej poprostu jakies dobre wino. No chyba ze w ciazy jest=D
[emoji23]masakraNie jest w ciąży! No i chyba tak zrobię! Bo akurat wypić sobie lubi jak prawdziwa Rosjanka
Wyobraźcie sobie, ze ona jest tak próżna, ze się kiedyś zajadała ostrygami wiec na jedne urodziny dostała od nas bon na ostrygi w jednym lokalu a później brat jej męża mi powiedział, ze ona tak naprawdę nie lubi ostryg, ma po nich odruch wymiotny a je tylko dlatego, ze to drogi produkt, symbol bogactwa [emoji23][emoji23][emoji23]
Haha no żenada na maksa to super dostała prezentNie jest w ciąży! No i chyba tak zrobię! Bo akurat wypić sobie lubi jak prawdziwa Rosjanka
Wyobraźcie sobie, ze ona jest tak próżna, ze się kiedyś zajadała ostrygami wiec na jedne urodziny dostała od nas bon na ostrygi w jednym lokalu a później brat jej męża mi powiedział, ze ona tak naprawdę nie lubi ostryg, ma po nich odruch wymiotny a je tylko dlatego, ze to drogi produkt, symbol bogactwa [emoji23][emoji23][emoji23]
Haha no żenada na maksa to super dostała prezent
Udaje bogata czy faktycznie bogata haha? W ogole jakie poswiecenie hahaNie jest w ciąży! No i chyba tak zrobię! Bo akurat wypić sobie lubi jak prawdziwa Rosjanka