reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ma 33 lata i jest Rosjanka. Ogólnie jej nie lubię ale ka toleruje, bo nasi mężowie się przyjaźnią. Rzeczy do ubrania, perfumy itd nie wchodzą w grę bo to „żona Hollywood”. Jak nie ma na metce Armani to zapomnijmy, a nie lubię jej na tyle żeby wydawać tyle kasy :)
Nie wiem jak z książka, bo podobno połowa gości przyniesie książkę :))) i dupa, mam dylemat :)
Haha ok no to faktycznie masz problem:p nie mam pojęcia co Ci doradzić.
Może jakaś płytę, choć nie wiem czy w dobie spotify ktoś jeszcze ich używa? Ka to lubię se płytę kupić i puścić w autku.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja właśnie wróciłam do domu. 4 h poza domem.
Poszłam na badanie prolaktyny, teraz czekam aż wyniki na internecie będą.
I byłam na kontroli w szpitalu po moim ostatnim zabiegu. Głodna jak wilk jestem...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O to pochwall sie jakk ta prl. Ja czekam juz znie niecierpliwoscia na okres bo zara z po musze zrobic ponownie prl. Zeby zobaczyc jak to wyglada . 58dni biore bromergon. Juz ladnie spadlo, oby sietak utrzymalo to moze w grudnniu jakis zloty strzał sie uda=)

Ma 33 lata i jest Rosjanka. Ogólnie jej nie lubię ale ka toleruje, bo nasi mężowie się przyjaźnią. Rzeczy do ubrania, perfumy itd nie wchodzą w grę bo to „żona Hollywood”. Jak nie ma na metce Armani to zapomnijmy, a nie lubię jej na tyle żeby wydawać tyle kasy :)
Nie wiem jak z książka, bo podobno połowa gości przyniesie książkę :))) i dupa, mam dylemat :)
To kup jej poprostu jakies dobre wino. No chyba ze w ciazy jest=D

Ja chodzę do pracy na 10 i czasami mam problem się zwlec [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hehe w niedziele spie dluzej i jak pospie do 10 badz 11 to jestem Zombie! Takze mam budzik na 9 haha:p

Ja dzis z dzieciakami jade po pracy na spotkanie ze Sw . mikolajem i reniferem ... Bedzie pieknie bo roboa cala otoczke. :)

To kup jej poprostu jakies dobre wino. No chyba ze w ciazy jest=D

Nie jest w ciąży! No i chyba tak zrobię! Bo akurat wypić sobie lubi :) jak prawdziwa Rosjanka ;)
Wyobraźcie sobie, ze ona jest tak próżna, ze się kiedyś zajadała ostrygami wiec na jedne urodziny dostała od nas bon na ostrygi w jednym lokalu a później brat jej męża mi powiedział, ze ona tak naprawdę nie lubi ostryg, ma po nich odruch wymiotny a je tylko dlatego, ze to drogi produkt, symbol bogactwa [emoji23][emoji23][emoji23]

Nie jest w ciąży! No i chyba tak zrobię! Bo akurat wypić sobie lubi :) jak prawdziwa Rosjanka ;)
Wyobraźcie sobie, ze ona jest tak próżna, ze się kiedyś zajadała ostrygami wiec na jedne urodziny dostała od nas bon na ostrygi w jednym lokalu a później brat jej męża mi powiedział, ze ona tak naprawdę nie lubi ostryg, ma po nich odruch wymiotny a je tylko dlatego, ze to drogi produkt, symbol bogactwa [emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji23]masakra

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha no żenada na maksa :errr: to super dostała prezent :-D

reklama
Udaje bogata czy faktycznie bogata haha? W ogole jakie poswiecenie haha

Do góry