reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Boze dziewczyny jak ja sie zle czuje po tym sioforze, w brzuchu mi jezdzi, biegunke mam straszna... ale pamietam, ze poprzednim razem jak zaczynalam go brac to bylo to samo przez jakis tydzien, a pozniej orzeszlo, wiec licze ze teraz bedzie tak samo :)

No to trochę się teraz uspokoiłam ze może nie wszystko stracone. Ale przed chwila z dusza na ramieniu szlam do kibelka bo na 100% myślałam ze przyszła:(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie martw sie, ja przy dwoch ciazach mialam objawy jak na @, brzuch bolal jakb zaraz mialo mnie zalac. Takze badz dobrej mysli :*

Ja dzis czuje sie fatalnie boli mnie brzuch od rana mnie mdli :( ślina mi sie zbiera aż....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ile takie ogólne zmęczenie i senność się może utrzymywać?
Ja się kładę o 20 i wstaje o 10,11.
Zjem coś, poczytam i śpię od 13-15,16. Gotuje, czekam na męża - jemy, pogadamy, o 20 idziemy spać:p
I tak dzień w dzień! W ogóle z łóżka nie wychodzę

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się kładę o 20 i wstaje o 10,11.
Zjem coś, poczytam i śpię od 13-15,16. Gotuje, czekam na męża - jemy, pogadamy, o 20 idziemy spać:p
I tak dzień w dzień! W ogóle z łóżka nie wychodzę

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To Ci zazdroszczę tego leniuchowania :) My kładziemy się koło 21, budzę się o 5 jak M wstaje do pracy, poleżę 40 min i sama muszę wstawać do pracy.

Do góry