Dagaa11
Fanka BB :)
TakDziewczyny z przeciwbólowych tylko paracetamol?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakDziewczyny z przeciwbólowych tylko paracetamol?
Mnie bolał brzuch jak na @
Ja też tak czułam jakby już miała spływaćNo to trochę się teraz uspokoiłam ze może nie wszystko stracone. Ale przed chwila z dusza na ramieniu szlam do kibelka bo na 100% myślałam ze przyszła
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to trochę się teraz uspokoiłam ze może nie wszystko stracone. Ale przed chwila z dusza na ramieniu szlam do kibelka bo na 100% myślałam ze przyszła
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi Ja też mam gorszy dzień, mega się czuję niewyspana, najchętniej to poszłabym już do domu.Ja dzis czuje sie fatalnie boli mnie brzuch od rana mnie mdli ślina mi sie zbiera aż....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja się kładę o 20 i wstaje o 10,11.A ile takie ogólne zmęczenie i senność się może utrzymywać?
To Ci zazdroszczę tego leniuchowania My kładziemy się koło 21, budzę się o 5 jak M wstaje do pracy, poleżę 40 min i sama muszę wstawać do pracy.Ja się kładę o 20 i wstaje o 10,11.
Zjem coś, poczytam i śpię od 13-15,16. Gotuje, czekam na męża - jemy, pogadamy, o 20 idziemy spać
I tak dzień w dzień! W ogóle z łóżka nie wychodzę
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom