Kasienka3b
Fanka BB :)
U Ciebie to raczej wlasnie objaw ciazyTeż macie takiego lenia dziś? Ja ciągle ziewam i czuję się niewyspana.
Ja w sumie dzis mam mega povera choc za oknem brzydko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U Ciebie to raczej wlasnie objaw ciazyTeż macie takiego lenia dziś? Ja ciągle ziewam i czuję się niewyspana.
A ile takie ogólne zmęczenie i senność się może utrzymywać?U Ciebie to raczej wlasnie objaw ciazy
Ja w sumie dzis mam mega povera choc za oknem brzydko.
Hello
Dzis 27dc i brzuch dalej boli i mam wrazenie ze goracy jest,piersi obolale i twarde.
Wczoraj z mezem przytulaski tak co by moze 'przepchac rury' Dalej @ brak.
Dobra a teraz dupke zbieram bo mlodego musze zawiesc do przedszkola.
Milego dnia
Nie kusi testowanie?
A u Ciebie już wystąpił bol cycka?
A dlaczego tylko przez 10 dni teraz bierzesz?Tak, ja brałam acard w ciąży,a teraz łykam od 10 do 20 dc
Tez właśnie czytałam że niektóre kobiety we wczesnej ciazy maja wrażenie ze zaraz dostaną okres, ale nie wiem na ile to prawda. Czy są tu jakieś mamy które tak miały?
Może jeszcze dociągnę do soboty...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom