Też chęci&go czeka w szafce plus 4 inne [emoji23][emoji23][emoji39]Kochana to muszą też Ci przynieść szczęście :*
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też chęci&go czeka w szafce plus 4 inne [emoji23][emoji23][emoji39]Kochana to muszą też Ci przynieść szczęście :*
Nie stresuj się na zapas, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze, mi testy też nic nie pokazywały a na monitoringu okazało się, że jest okKurcze urwalam sie dzisiaj szybciej z pracy, bo tak sie stresuje tym lekarzem ze juz nie myslalam logicznie zrobilam teraz test owu i nie ma nic... masakra tak sie boje, ze mi powie lekarz, ze owulacji nie bedzie... mam takie zle przeczucia.
Ją sieje panikę jak syn ma 39 [emoji23] a co dopiero 40 [emoji33][emoji33][emoji33] ale to dlatego że przez 3 lata bardzo rzadko gorączkował i max 38Ale miałam stron do nadrobienia, masakra... My przerabialiśmy przez weekend tą gorszą stronę rodzicielstwa, choroba dziecka... W nocy z piątku na sobotę syn dostał gorączki 40 stopni i mieliśmy duży problem, żeby ją zbić, dopiero wczorajsza wizyta w szpitalu nas trochę uspokoiła, ale co mieliśmy stresu przez te dni to nasze...
Moja córka gorączkę miala może z dwa razy w życiu. Ale fakt choroba dziecka i w dodatku, jak gorączka dochodzi to straszne patrzeć, jak własne dziecko cierpi.Ją sieje panikę jak syn ma 39 [emoji23] a co dopiero 40 [emoji33][emoji33][emoji33] ale to dlatego że przez 3 lata bardzo rzadko gorączkował i max 38
Mój też nie chorował, w lipcu miał trzydniówkę a tak to czasem lekki katar i tyle, ale odkąd poszedł do żłobka to jest tragedia, co kilka dni chory, ale też raczej katar, ewentualnie kaszel i lekko podwyższona temperatura, ale szybko przechodziło, a teraz niby poza gorączką nic nie miał, ale widok tak rozpalonego dziecka to dla rodzica coś strasznego więc musieliśmy jechać i zrobić mu badaniaJą sieje panikę jak syn ma 39 [emoji23] a co dopiero 40 [emoji33][emoji33][emoji33] ale to dlatego że przez 3 lata bardzo rzadko gorączkował i max 38
Jasne. Mój chodził rok do żłobka i teraz od września poszedł do przedszkola. W żłobku nie chorował praktycznie wcale, a teraz w przedszkolu się zaczęło :/Mój też nie chorował, w lipcu miał trzydniówkę a tak to czasem lekki katar i tyle, ale odkąd poszedł do żłobka to jest tragedia, co kilka dni chory, ale też raczej katar, ewentualnie kaszel i lekko podwyższona temperatura, ale szybko przechodziło, a teraz niby poza gorączką nic nie miał, ale widok tak rozpalonego dziecka to dla rodzica coś strasznego więc musieliśmy jechać i zrobić mu badania
Czyli rozumiem, że żłobek był prywatny a teraz przedszkole publiczne, tak?Jasne. Mój chodził rok do żłobka i teraz od września poszedł do przedszkola. W żłobku nie chorował praktycznie wcale, a teraz w przedszkolu się zaczęło :/
Ale już mam porównanie mniejsza , prywatna placówka a większą publiczna
Stresuje sie jedynie dlatego, ze zawsze mi wychodzily, a teraz nagle nie jeszcze jest opcja ze znowu bede miala pozno owulacje ok 20 dnia, to na pozytyw jest jeszcze czas..Nie stresuj się na zapas, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze, mi testy też nic nie pokazywały a na monitoringu okazało się, że jest ok
Tak dokładnie.Czyli rozumiem, że żłobek był prywatny a teraz przedszkole publiczne, tak?