reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dobrze że odpoczywasz :) L4 się należy ale powiem wam że Szwagierka ostatnio zaczęła pracę i po tygodniu okazało się że jest w ciąży,odrazu poszła na L4 mogę tylko wyobrazić sobie ten wkurw jej pracodawcy, no ale ona na okresie próbnym. to na bank jej nie przedłużą umowy. Tylko przez takie coś później kobiety nie mogą znaleźć pracy bo się pracodawcy obawiają że zaraz będą w ciąży,wiem coś o tym :'( Co innego jak się pracuje kilka lat w tej firmie a co innego po tygodniu pracy iść odrazu na l4
Przedluza jej umowe do dnia porodu.

Zrobilam siku ale tak jak sie spodziewalam. Biel vizira. Albo nie jestem w ciazy albo za wczesnie ni i z poludniowego siku. Zrobiw siku jutro rano i wtedy zobaczymy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Przedluza jej umowe do dnia porodu.

Zrobilam siku ale tak jak sie spodziewalam. Biel vizira. Albo nie jestem w ciazy albo za wczesnie ni i z poludniowego siku. Zrobiw siku jutro rano i wtedy zobaczymy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Może jeszcze za wcześnie na test. Ja mimo to trzymam kciuki aby następny test pokazał dwie kreski :) No możliwe że i jej przedłużą,nie wiem nie byłam nigdy w takiej sytuacji :)

Może jeszcze za wcześnie na test. Ja mimo to trzymam kciuki aby następny test pokazał dwie kreski :) No możliwe że i jej przedłużą,nie wiem nie byłam nigdy w takiej sytuacji :)
Ja nqet watpie ze jutro cos wyjdzie, predzej jesli cos jest na rzeczy, to najwczesniej w piatek. Chociaz slyszalam o przypadkach ze pozytywy wychodzily dopiero dwa tygodnie po terminie @. Zalezy koedy byla owu. Bo niby obkawy owu mialam dzien przed grypka ale przez goraczke moglo mi sie to przesunąć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kurcze urwalam sie dzisiaj szybciej z pracy, bo tak sie stresuje tym lekarzem ze juz nie myslalam logicznie ;) zrobilam teraz test owu i nie ma nic... masakra :( tak sie boje, ze mi powie lekarz, ze owulacji nie bedzie... :( mam takie zle przeczucia.

U mnie bobo25 pokazało najładniejsza kreskę choć pierwsza blada to był paskowy 10tka z allegro.
W dniu kiedy zrobiłam ten bobo zrobiłam też (rano) ta 10... I bobo po południu był wyraźniejszy

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie 1 ciazy bobo test robilam a teraz kupilam jakis nawet niewiem jaka firma ale 10. Zobaczymy co w pt pokaze.

reklama
Do góry