reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie przyjdzie! Czas już i na nas w końcu :)
Hehe no czy ja wiem...chociaz rano rozbudzila sie we mnie nadzieja bo obudzilam sie z bólem cyckow takim jakby były bo ja wiem....jakby mnie piekly bolaly i szczypaly jednoczesnie. Podbrzusze caly czas teraz juz napieprza niezaleznie od tego czy siedze czy leze na plecach czy na brzuchu a do wczoraj bolalo mnie tylko jak na plecach lezalam. No zobaczymy pod koniec tygodnia. Najwyżej jak nie teraz to może za miesiąc.....
Bynajmniej jakas taka łagodna jestem i nie wyzywam czy nie krzyczę jak to zwykle przed @. Nawet wczoraj przy akcji z telefonem jakos tak lagodnie i spokojnie mowilam.
f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Hehe no czy ja wiem...chociaz rano rozbudzila sie we mnie nadzieja bo obudzilam sie z bólem cyckow takim jakby były bo ja wiem....jakby mnie piekly bolaly i szczypaly jednoczesnie. Podbrzusze caly czas teraz juz napieprza niezaleznie od tego czy siedze czy leze na plecach czy na brzuchu a do wczoraj bolalo mnie tylko jak na plecach lezalam. No zobaczymy pod koniec tygodnia. Najwyżej jak nie teraz to może za miesiąc.....
Bynajmniej jakas taka łagodna jestem i nie wyzywam czy nie krzyczę jak to zwykle przed @. Nawet wczoraj przy akcji z telefonem jakos tak lagodnie i spokojnie mowilam.
f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To wszystko może znaczyć wszystko albo nic :) ja już wiem, ze u mnie żaden objaw nie świadczy o ciąży, a było tego już sporo :)
Jedynym objawem po jakim zacznę wierzyć, ze sie udało to brak @
Także cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. Niestety :)

To wszystko może znaczyć wszystko albo nic :) ja już wiem, ze u mnie żaden objaw nie świadczy o ciąży, a było tego już sporo :)
Jedynym objawem po jakim zacznę wierzyć, ze sie udało to brak @
Także cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. Niestety :)
No wiem że te objawy mogą rownie dobrze zblizajaca sie @ tak że nie biorw ich tak na powaznie jedynie nadzieja mi sie lekko rano przy tych cyckach obudziła. Ale szybko zeszlam na ziemie. Nie moge myslec o kazdym objawie jako potencjalnym objawie ciąży. Bo zeswiruję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No wiem że te objawy mogą rownie dobrze zblizajaca sie @ tak że nie biorw ich tak na powaznie jedynie nadzieja mi sie lekko rano przy tych cyckach obudziła. Ale szybko zeszlam na ziemie. Nie moge myslec o kazdym objawie jako potencjalnym objawie ciąży. Bo zeswiruję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No a ciężko tak nie myśleć ;) ja z kolei czuje nadciągająca ovu, kłucie w jajnikach, wzdety brzuch, baki [emoji23] my kobiety to mamy jednak przejeb*** zawsze coś ;)
Sikne se jak wrócę ze spaceru ;)

No a ciężko tak nie myśleć ;) ja z kolei czuje nadciągająca ovu, kłucie w jajnikach, wzdety brzuch, baki [emoji23] my kobiety to mamy jednak przejeb*** zawsze coś ;)
Ja mam przez zblizajaca sie owu zaparcia. To standardowo na dziwn lub dwa przed owu. No i w dzien owu dyskomfort przy przytulankach.

Dzisiaj mi sie kremowo mleczny śluz pojawil. Kurnaaaa.....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No wiem, życzyłam tylko żeby się nie zjawiła ;) ja mam 23.11 także idziemy łeb w łeb ;)
Ja niby tez w tym samym czasie powinnam dostać, ale jak sie wzięłam za te testy owulacujne od 12 dc w poniedziałek to nawet cienia nie ma. Raz tylko mi kreska wyszła taka gruba ale zaraz znikła. Dzisiaj 18dc i nadal nic. Chyba bez owulacji w tym miesiącu będzie. Coś tam mnie kłuje w bokach ale to chyba nie to. Także lipa. Chyba ze była zaraz po @ ale wątpię.

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Ja niby tez w tym samym czasie powinnam dostać, ale jak sie wzięłam za te testy owulacujne od 12 dc w poniedziałek to nawet cienia nie ma. Raz tylko mi kreska wyszła taka gruba ale zaraz znikła. Dzisiaj 18dc i nadal nic. Chyba bez owulacji w tym miesiącu będzie. Coś tam mnie kłuje w bokach ale to chyba nie to. Także lipa. Chyba ze była zaraz po @ ale wątpię.

...marzenia mają wielką moc...

Dziwna sprawa, chyba masz jakieś trefne testy [emoji848]
Albo ovu była wcześniej.

Do góry