reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie przyjdzie! Czas już i na nas w końcu :)
Hehe no czy ja wiem...chociaz rano rozbudzila sie we mnie nadzieja bo obudzilam sie z bólem cyckow takim jakby były bo ja wiem....jakby mnie piekly bolaly i szczypaly jednoczesnie. Podbrzusze caly czas teraz juz napieprza niezaleznie od tego czy siedze czy leze na plecach czy na brzuchu a do wczoraj bolalo mnie tylko jak na plecach lezalam. No zobaczymy pod koniec tygodnia. Najwyżej jak nie teraz to może za miesiąc.....
Bynajmniej jakas taka łagodna jestem i nie wyzywam czy nie krzyczę jak to zwykle przed @. Nawet wczoraj przy akcji z telefonem jakos tak lagodnie i spokojnie mowilam.
f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Hehe no czy ja wiem...chociaz rano rozbudzila sie we mnie nadzieja bo obudzilam sie z bólem cyckow takim jakby były bo ja wiem....jakby mnie piekly bolaly i szczypaly jednoczesnie. Podbrzusze caly czas teraz juz napieprza niezaleznie od tego czy siedze czy leze na plecach czy na brzuchu a do wczoraj bolalo mnie tylko jak na plecach lezalam. No zobaczymy pod koniec tygodnia. Najwyżej jak nie teraz to może za miesiąc.....
Bynajmniej jakas taka łagodna jestem i nie wyzywam czy nie krzyczę jak to zwykle przed @. Nawet wczoraj przy akcji z telefonem jakos tak lagodnie i spokojnie mowilam.
f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To wszystko może znaczyć wszystko albo nic :) ja już wiem, ze u mnie żaden objaw nie świadczy o ciąży, a było tego już sporo :)
Jedynym objawem po jakim zacznę wierzyć, ze sie udało to brak @
Także cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. Niestety :)

To wszystko może znaczyć wszystko albo nic :) ja już wiem, ze u mnie żaden objaw nie świadczy o ciąży, a było tego już sporo :)
Jedynym objawem po jakim zacznę wierzyć, ze sie udało to brak @
Także cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. Niestety :)
No wiem że te objawy mogą rownie dobrze zblizajaca sie @ tak że nie biorw ich tak na powaznie jedynie nadzieja mi sie lekko rano przy tych cyckach obudziła. Ale szybko zeszlam na ziemie. Nie moge myslec o kazdym objawie jako potencjalnym objawie ciąży. Bo zeswiruję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No wiem że te objawy mogą rownie dobrze zblizajaca sie @ tak że nie biorw ich tak na powaznie jedynie nadzieja mi sie lekko rano przy tych cyckach obudziła. Ale szybko zeszlam na ziemie. Nie moge myslec o kazdym objawie jako potencjalnym objawie ciąży. Bo zeswiruję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No a ciężko tak nie myśleć ;) ja z kolei czuje nadciągająca ovu, kłucie w jajnikach, wzdety brzuch, baki [emoji23] my kobiety to mamy jednak przejeb*** zawsze coś ;)
Sikne se jak wrócę ze spaceru ;)

No a ciężko tak nie myśleć ;) ja z kolei czuje nadciągająca ovu, kłucie w jajnikach, wzdety brzuch, baki [emoji23] my kobiety to mamy jednak przejeb*** zawsze coś ;)
Ja mam przez zblizajaca sie owu zaparcia. To standardowo na dziwn lub dwa przed owu. No i w dzien owu dyskomfort przy przytulankach.

Dzisiaj mi sie kremowo mleczny śluz pojawil. Kurnaaaa.....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No wiem, życzyłam tylko żeby się nie zjawiła ;) ja mam 23.11 także idziemy łeb w łeb ;)
Ja niby tez w tym samym czasie powinnam dostać, ale jak sie wzięłam za te testy owulacujne od 12 dc w poniedziałek to nawet cienia nie ma. Raz tylko mi kreska wyszła taka gruba ale zaraz znikła. Dzisiaj 18dc i nadal nic. Chyba bez owulacji w tym miesiącu będzie. Coś tam mnie kłuje w bokach ale to chyba nie to. Także lipa. Chyba ze była zaraz po @ ale wątpię.

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Ja niby tez w tym samym czasie powinnam dostać, ale jak sie wzięłam za te testy owulacujne od 12 dc w poniedziałek to nawet cienia nie ma. Raz tylko mi kreska wyszła taka gruba ale zaraz znikła. Dzisiaj 18dc i nadal nic. Chyba bez owulacji w tym miesiącu będzie. Coś tam mnie kłuje w bokach ale to chyba nie to. Także lipa. Chyba ze była zaraz po @ ale wątpię.

...marzenia mają wielką moc...

Dziwna sprawa, chyba masz jakieś trefne testy [emoji848]
Albo ovu była wcześniej.

Do góry