reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Stworzymy sobie wątek ''Staraczki ciąg dalszy...''
[emoji23]

...marzenia mają wielką moc...
Hehe to moze od nowego roku jakis nowy wątek któraś stworzy :-)albo dla stałej ekipy jakiś prywatny ewentualnie czy coś.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Hehe to moze od nowego roku jakis nowy wątek któraś stworzy :-)albo dla stałej ekipy jakiś prywatny ewentualnie czy coś.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Coś trzeba pomyśleć. A tym czasem moja mądra głowa wczoraj wymyśliła, że wydepilujeę sobie wąsik woskiem. Pierwszy raz to robiłam, ale wcześniej naogladalam się filmików na you tubie i dzisiaj na noc do roboty pójdę z opuchnietymi wąsami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Coś trzeba pomyśleć. A tym czasem moja mądra głowa wczoraj wymyśliła, że wydepilujeę sobie wąsik woskiem. Pierwszy raz to robiłam, ale wcześniej naogladalam się filmików na you tubie i dzisiaj na noc do roboty pójdę z opuchnietymi wąsami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

To jest nic, ja się kiedyś naoglądałam jak laski zasysaja usta, żeby były większe, a ze takie wąziutkie mam z natury, to raz sobie myślę: „a spróbuje, zobaczę jak bym wyglądała z warami a’la Angelina Jolie” wiec wzięłam kieliszek i zassalam usta.... [emoji23][emoji23][emoji23]
Efekt był taki, ze przez półtora tygodnia nakładałam tony pudru, żeby nie było widać mojej mega galaktycznej malinki nad górną warą [emoji23][emoji849]
Ze nie wspomnę, ze mężowi musiałam wyznać prawdę, to dzisiaj mnie za to „poniewiera” ;)

Na noc? Trzyzmianówka? Na magazynie jakimś robisz? :-)
Ja kiedyś ak mi jakas opryszczka wyskoczyla na wardze to probowalam to jak pryszcza wycisnac i w efekcie wygladalam jak wampir ktory świezo co wyssal z ofiary krew.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Na noc? Trzyzmianówka? Na magazynie jakimś robisz? :-)
Ja kiedyś ak mi jakas opryszczka wyskoczyla na wardze to probowalam to jak pryszcza wycisnac i w efekcie wygladalam jak wampir ktory świezo co wyssal z ofiary krew.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
W piekarni robie. Do tej pory robiłam na 18 do 2. A teraz gościnnie na inny dział idę. Pierwszy raz od 5 lat jak po wychowawczym wróciłam idę na nockę.

W piekarni robie. Do tej pory robiłam na 18 do 2. A teraz gościnnie na inny dział idę. Pierwszy raz od 5 lat jak po wychowawczym wróciłam idę na nockę.

Jakoś przetrwasz :-) pomyśl o tym że ja co trzy tygodnie mam po 3-6 nocek zależy jak produkcja idzie :-) to moze Ci troche lzej bedzie

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Jakoś przetrwasz :-) pomyśl o tym że ja co trzy tygodnie mam po 3-6 nocek zależy jak produkcja idzie :-) to moze Ci troche lzej bedzie

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Jakoś nie wróżę sobie źle na tych nocach. Bedzie to dla mnie rozrywka, bo bede robić co innego niż przez 5 lat.

Do góry