Mam nadzieję, że obie będziemy w tym miesiącu cieszyć się dwiema tłustymi krechami :*No wiem, życzyłam tylko żeby się nie zjawiłaja mam 23.11 także idziemy łeb w łeb
![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że obie będziemy w tym miesiącu cieszyć się dwiema tłustymi krechami :*No wiem, życzyłam tylko żeby się nie zjawiłaja mam 23.11 także idziemy łeb w łeb
![]()
Ja tez mam @ na 23.11
Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom
No to trzymamy i za Ciebie kciukasy :*Ja tez mam @ na 23.11
Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom
Ahhhh hehe to nie dziękuję co by nie zapeszyc i trzymam kciuki również za Ciebie :*
W końcu musi się udać :*Ja tez, chociaż nie nastawiam się, bo już jakoś nie wierzę No ale cień nadziei jest tak wiec trzymam kciuki![]()
![]()
W końcu musi się udać :*
Będzie fajny prezent :* [emoji7]Tak, ale tak na święta?! Zwariowałaś?! Aż w takie szczęście nie wierzę, nie przesadzajmy![]()
Żartuje sobie, żeby mnie tu fala hejtu za negatywne myślenie zaraz nie oblała![]()
Będzie fajny prezent :* [emoji7]
NoooTo by były najpiękniejsze święta w moim życiu gdyby się udało [emoji120][emoji120][emoji120]