reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam koleżankę po fachu :) A próbowałaś posłodzić miodkiem? Jak leżałam w szpitalu z wrzodami na żołądku to mi pani dietetyczka kazała pić siemię... niestety miałam po nim odruch wymiotny :( Więc posłodziła miodem - jakoś od razu lepiej smakowało. Następnego dnia dostałam z cytryną i cukrem. Powiedziała żeby w domu robić sobie i dodawać co lubię do tego gluta i traktować jak kisiel. Perspektywa zjedzenia kiślu jest o niebo lepsza niż sam glut :D

Korcą mnie te testy na półce :D Wiem że jeszcze minimum 5 dni powinnam poczekać i poczekam... bijąc się po łapach :D
Witam :) problem jest taki, ze ja nienawidze kislu haha :D to jest coś czego za żadne skarby nie przelkne :) ale dzieki za rade z miodem, warto wiedzieć.

Witam wszystkie puekne panie. Wczoraj nam sie zrobila spontaniczna impreza ze znajomymi i troche mam dzisiaj ciezki poranek. Ale juz koniec, owulacja sie zbliza wiec alkohol na bok :)

Jakie plany na dzisiaj?

reklama
U mnie lada dzień owulacja :)
Czuję po jajnikach, śluzie no i test już dużo ciemniejszy :)
1509865960-6403d2d4987f680d-aaaaaa.jpeg

Dziś jedziemy odebrać obrączki w końcu :)
I na gofry z młodym :)
Spokojnej niedzieli dziewczynki :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ładny tescuor. Ja jeszcze sie wstrzymam, pozniej zrobie. A pytanie mam: czy testujecie owu o tej samej porze kazdego dnia??

Ale ładny tescuor. Ja jeszcze sie wstrzymam, pozniej zrobie. A pytanie mam: czy testujecie owu o tej samej porze kazdego dnia??
Chyba tak się zaleca - tak przynajmniej było na moich testach w ulotce. Ja testowałam zawsze o 19. Ponoć o każdej porze lh może być różne więc wydaje mi się mogą być różne wyniki.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiyam niedzielną porą. Calkiem ladnie za oknem a ja z piekacymi cyckami w domu leze plackiem i to najchetniej na brzuchu bo wtedy nic mnie nie boli. Jak leze na plecach to cale podbrzusze szaleje.
Ale nie bede wam dzisiaj smęcic. Z M sie poklocilam i to z jego winy a dziad mnie nie przeprosil jeszcze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry