reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam sie!
A co tu od rana taka awantura, laski wyluzujcie, weekend mamy :) jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil i ile ludzi tyle zdan i opini, spokoj mi tu na pokladzie ma byc!!!

Ola - gratuluje tluscioszkow i zazdroszcze, mialas napisac gdzie taki fajny tescik mozna kupic ;)
Witam nowo kolezanke ;)
OHara jak ty pieknie mieszkasz ;)
A ja dzis ledwo sie z wyra zwleklam, wczoraj przesadzilam z zapijaniem smutkow i @ i dzis byl kac gigant ale juz dochodze do siebie ;)
A pozatym dzis 3 dzien @ wiec zaczynam znowu brac Clo przez piec dni ale juz nie wierze ze zadziala :(
Milego dzionka laski ide chate odgruzowywac pa pa

No mieszkam w bajce tego się nie da ukryć ;)
W sumie to mam wszystko w życiu zajebiste, brakuje mi tylko wiadomo czego ;)

reklama
No mieszkam w bajce tego się nie da ukryć ;)
W sumie to mam wszystko w życiu zajebiste, brakuje mi tylko wiadomo czego ;)
Zobaczysz, jak już dzidzi się pojawi to patrz jakie będzie mieć bajeczne dzieciństwo:-) a w zimie to pewnie też macie super widoki :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Rez uzywam tego moj Kalendarzyk. Fajna apka. Przypomina mi o lekach=) wlasbie wrocilismy z młodzieżą ze spaceru. Bylismy lookbac nowy plac zabaw. Ależ zadowolony. #)

Dzis piekne slonce, chlodno ale przyjemnie jesienne.

Zobaczysz, jak już dzidzi się pojawi to patrz jakie będzie mieć bajeczne dzieciństwo:-) a w zimie to pewnie też macie super widoki :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tak, zima tez jest cudownie chociaż jak już kiedyś rozmawiałyśmy każda pora roku ma swój urok :) ale fakt, zima jak tak porządnie posypie to frozen przy tym to Sosnowiec ;) ;)

O'Hara - piękny widoczek - gdzie takie cuda natury?

Małż się ze mnie śmieje bo kupiłam sobie sitko (poprzednie mi połamał) i torbę na zakupy na kółeczkach bo mi kręgosłup siada i wróciłam z zakupami twierdząc że jestem bardzo szczęśliwa bo sobie kupiłam te dwie rzeczy... usłyszałam że jestem zabawna bo mi tak niewiele do szczęścia potrzeba :) Ostatnio się tak cieszyłam z silikonowej szpatułki do gotowania :p

Ja się w spory tego typu wolę nie wtrącać - każdy ma swoje doświadczenia i swoje racje - po co sobie życie utrudniać kłótniami :)
Testuję za tydzień i staram się nie nakręcać, ale cięęęęęężżżżkooooo XD

Małż się ze mnie śmieje bo kupiłam sobie sitko (poprzednie mi połamał) i torbę na zakupy na kółeczkach bo mi kręgosłup siada i wróciłam z zakupami twierdząc że jestem bardzo szczęśliwa bo sobie kupiłam te dwie rzeczy... usłyszałam że jestem zabawna bo mi tak niewiele do szczęścia potrzeba :) Ostatnio się tak cieszyłam z silikonowej szpatułki do gotowania [emoji14]

Ja się w spory tego typu wolę nie wtrącać - każdy ma swoje doświadczenia i swoje racje - po co sobie życie utrudniać kłótniami :)
Moze obie ujrzymy 2 kreski :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Małż się ze mnie śmieje bo kupiłam sobie sitko (poprzednie mi połamał) i torbę na zakupy na kółeczkach bo mi kręgosłup siada i wróciłam z zakupami twierdząc że jestem bardzo szczęśliwa bo sobie kupiłam te dwie rzeczy... usłyszałam że jestem zabawna bo mi tak niewiele do szczęścia potrzeba :) Ostatnio się tak cieszyłam z silikonowej szpatułki do gotowania :p

Takie cuda to tylko w alpach :) północne włochy lub południowa Austria, jak kto woli ;)
A jeśli chodzi o radość z pierdółek to u mnie jest to samo, euforia z nowej doniczki nawet ;) ja tez mam wózek na kółkach na zakupy (po przepuklinie kresgpwalupa należy mi się:) i zaprawdA się rewelacyjnie! Nie wiem jak mogłam bez tego wcześniej żyć :) na początku trochę się wstydziłam z tym popierdzielac ale potem przełamałam wstyd i już nigdy więcej bez :)

Takie cuda to tylko w alpach :) północne włochy lub południowa Austria, jak kto woli ;)
A jeśli chodzi o radość z pierdółek to u mnie jest to samo, euforia z nowej doniczki nawet ;) ja tez mam wózek na kółkach na zakupy (po przepuklinie kresgpwalupa należy mi się:) i zaprawdA się rewelacyjnie! Nie wiem jak mogłam bez tego wcześniej żyć :) na początku trochę się wstydziłam z tym popierdzielac ale potem przełamałam wstyd i już nigdy więcej bez :)

Północne Włochy to najpiękniejsze widoki, jakie widziałam w swoim życiu. Te kolorowe domki poupychane na zboczach to zupełna bajka.
Dzień dobry z okazji soboty. :happy:

reklama
Pięknie <3 poproszę o jakieś zdjęcie jak już będzie zima :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry