reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam sie!
A co tu od rana taka awantura, laski wyluzujcie, weekend mamy :) jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil i ile ludzi tyle zdan i opini, spokoj mi tu na pokladzie ma byc!!!

Ola - gratuluje tluscioszkow i zazdroszcze, mialas napisac gdzie taki fajny tescik mozna kupic ;)
Witam nowo kolezanke ;)
OHara jak ty pieknie mieszkasz ;)
A ja dzis ledwo sie z wyra zwleklam, wczoraj przesadzilam z zapijaniem smutkow i @ i dzis byl kac gigant ale juz dochodze do siebie ;)
A pozatym dzis 3 dzien @ wiec zaczynam znowu brac Clo przez piec dni ale juz nie wierze ze zadziala :(
Milego dzionka laski ide chate odgruzowywac pa pa

No mieszkam w bajce tego się nie da ukryć ;)
W sumie to mam wszystko w życiu zajebiste, brakuje mi tylko wiadomo czego ;)

reklama
No mieszkam w bajce tego się nie da ukryć ;)
W sumie to mam wszystko w życiu zajebiste, brakuje mi tylko wiadomo czego ;)
Zobaczysz, jak już dzidzi się pojawi to patrz jakie będzie mieć bajeczne dzieciństwo:-) a w zimie to pewnie też macie super widoki :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Rez uzywam tego moj Kalendarzyk. Fajna apka. Przypomina mi o lekach=) wlasbie wrocilismy z młodzieżą ze spaceru. Bylismy lookbac nowy plac zabaw. Ależ zadowolony. #)

Dzis piekne slonce, chlodno ale przyjemnie jesienne.

Zobaczysz, jak już dzidzi się pojawi to patrz jakie będzie mieć bajeczne dzieciństwo:-) a w zimie to pewnie też macie super widoki :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tak, zima tez jest cudownie chociaż jak już kiedyś rozmawiałyśmy każda pora roku ma swój urok :) ale fakt, zima jak tak porządnie posypie to frozen przy tym to Sosnowiec ;) ;)

O'Hara - piękny widoczek - gdzie takie cuda natury?

Małż się ze mnie śmieje bo kupiłam sobie sitko (poprzednie mi połamał) i torbę na zakupy na kółeczkach bo mi kręgosłup siada i wróciłam z zakupami twierdząc że jestem bardzo szczęśliwa bo sobie kupiłam te dwie rzeczy... usłyszałam że jestem zabawna bo mi tak niewiele do szczęścia potrzeba :) Ostatnio się tak cieszyłam z silikonowej szpatułki do gotowania :p

Ja się w spory tego typu wolę nie wtrącać - każdy ma swoje doświadczenia i swoje racje - po co sobie życie utrudniać kłótniami :)
Testuję za tydzień i staram się nie nakręcać, ale cięęęęęężżżżkooooo XD

Małż się ze mnie śmieje bo kupiłam sobie sitko (poprzednie mi połamał) i torbę na zakupy na kółeczkach bo mi kręgosłup siada i wróciłam z zakupami twierdząc że jestem bardzo szczęśliwa bo sobie kupiłam te dwie rzeczy... usłyszałam że jestem zabawna bo mi tak niewiele do szczęścia potrzeba :) Ostatnio się tak cieszyłam z silikonowej szpatułki do gotowania [emoji14]

Ja się w spory tego typu wolę nie wtrącać - każdy ma swoje doświadczenia i swoje racje - po co sobie życie utrudniać kłótniami :)
Moze obie ujrzymy 2 kreski :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Małż się ze mnie śmieje bo kupiłam sobie sitko (poprzednie mi połamał) i torbę na zakupy na kółeczkach bo mi kręgosłup siada i wróciłam z zakupami twierdząc że jestem bardzo szczęśliwa bo sobie kupiłam te dwie rzeczy... usłyszałam że jestem zabawna bo mi tak niewiele do szczęścia potrzeba :) Ostatnio się tak cieszyłam z silikonowej szpatułki do gotowania :p

Takie cuda to tylko w alpach :) północne włochy lub południowa Austria, jak kto woli ;)
A jeśli chodzi o radość z pierdółek to u mnie jest to samo, euforia z nowej doniczki nawet ;) ja tez mam wózek na kółkach na zakupy (po przepuklinie kresgpwalupa należy mi się:) i zaprawdA się rewelacyjnie! Nie wiem jak mogłam bez tego wcześniej żyć :) na początku trochę się wstydziłam z tym popierdzielac ale potem przełamałam wstyd i już nigdy więcej bez :)

Takie cuda to tylko w alpach :) północne włochy lub południowa Austria, jak kto woli ;)
A jeśli chodzi o radość z pierdółek to u mnie jest to samo, euforia z nowej doniczki nawet ;) ja tez mam wózek na kółkach na zakupy (po przepuklinie kresgpwalupa należy mi się:) i zaprawdA się rewelacyjnie! Nie wiem jak mogłam bez tego wcześniej żyć :) na początku trochę się wstydziłam z tym popierdzielac ale potem przełamałam wstyd i już nigdy więcej bez :)

Północne Włochy to najpiękniejsze widoki, jakie widziałam w swoim życiu. Te kolorowe domki poupychane na zboczach to zupełna bajka.
Dzień dobry z okazji soboty. :happy:

reklama
Pięknie <3 poproszę o jakieś zdjęcie jak już będzie zima :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry