reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pięknie <3 poproszę o jakieś zdjęcie jak już będzie zima :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ok! :)

reklama
A kiedy tam zaczynają się pierwsze śniegi i jak długo zima trzyma?

Pierwsze śniegi to już nieraz sypia pod koniec września aż do maja ale mowa tutaj o miasteczkach położonych na około 1000 m.n.p.m. W tym roku coś się opóźnia, bo jeszcze nie sypało. Mówią, ze jutro ma sypać :)
Ja mieszkam nisko (250 m.n.p.m) wiec u mnie dzisiaj 18 stopni na przykład. Ale wystarczy pol godziny autem trochę wyżej i można bałwana lepić ;)

Pierwsze śniegi to już nieraz sypia pod koniec września aż do maja ale mowa tutaj o miasteczkach położonych na około 1000 m.n.p.m. W tym roku coś się opóźnia, bo jeszcze nie sypało. Mówią, ze jutro ma sypać :)
Ja mieszkam nisko (250 m.n.p.m) wiec u mnie dzisiaj 18 stopni na przykład. Ale wystarczy pol godziny autem trochę wyżej i można bałwana lepić ;)

Zazdraszczam... :happy:

Moja córka by zabiła za możliwość mieszkania tam gdzie TY :-) ona kocha lepić bałwana :-) dla niej to najlepiej jakby zima trwała cały rok :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A u mnie @ zaczyna sie rozkręcać więc to nie ciąża...
Mój M namawia mnie na wieczorne piwko... chyba sie skusze bo nie powiem, że mam doła...
Cóz następnym razem sie uda...

reklama
Piszecie tak o tych testach owu i chyba sama się skusze w tym mc na nie ... tylko co mi po nich jak plemniki nie chcą sie poruszać szybciej :(

Do góry