reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pięknie <3 poproszę o jakieś zdjęcie jak już będzie zima :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ok! :)

reklama
A kiedy tam zaczynają się pierwsze śniegi i jak długo zima trzyma?

Pierwsze śniegi to już nieraz sypia pod koniec września aż do maja ale mowa tutaj o miasteczkach położonych na około 1000 m.n.p.m. W tym roku coś się opóźnia, bo jeszcze nie sypało. Mówią, ze jutro ma sypać :)
Ja mieszkam nisko (250 m.n.p.m) wiec u mnie dzisiaj 18 stopni na przykład. Ale wystarczy pol godziny autem trochę wyżej i można bałwana lepić ;)

Pierwsze śniegi to już nieraz sypia pod koniec września aż do maja ale mowa tutaj o miasteczkach położonych na około 1000 m.n.p.m. W tym roku coś się opóźnia, bo jeszcze nie sypało. Mówią, ze jutro ma sypać :)
Ja mieszkam nisko (250 m.n.p.m) wiec u mnie dzisiaj 18 stopni na przykład. Ale wystarczy pol godziny autem trochę wyżej i można bałwana lepić ;)

Zazdraszczam... :happy:

Moja córka by zabiła za możliwość mieszkania tam gdzie TY :-) ona kocha lepić bałwana :-) dla niej to najlepiej jakby zima trwała cały rok :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A u mnie @ zaczyna sie rozkręcać więc to nie ciąża...
Mój M namawia mnie na wieczorne piwko... chyba sie skusze bo nie powiem, że mam doła...
Cóz następnym razem sie uda...

reklama
Piszecie tak o tych testach owu i chyba sama się skusze w tym mc na nie ... tylko co mi po nich jak plemniki nie chcą sie poruszać szybciej :(

Do góry