reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja od jutra przestane chyba na fejsa wchodzić. Wlasnie kolejna znajoma wstawila zdjecie synka ktorego urodzila półtorej godziny temu. Normalnie rekord wśród znajomych jesli chodzi o szybkosc chwalenia się noworodkiem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ale pewnie i tak kliknęłaś: „lubię to”?! Żeby nie było, ze jesteś zazdrosna [emoji23] ja tak robię na fejsie

reklama
Ale pewnie i tak kliknęłaś: „lubię to”?! Żeby nie było, ze jesteś zazdrosna [emoji23] ja tak robię na fejsie
No polubilam to hehe tylko przez chwile bylam wkuta ale o dziwo szybko mi przeszlo. Tak sobie tlumacze....ze jak ona bedzie przez ząbkowanie przechodziła to ja być może będę pierwsze ruchy dziecka czula..... Przykro mi że ja poki co w ciazy nie jestem no ale cóż.... Ha i znowu innosc tego cyklu - nie placzę jak slysze o jakiejs ciąży czy narodzinach dziecka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No polubilam to hehe tylko przez chwile bylam wkuta ale o dziwo szybko mi przeszlo. Tak sobie tlumacze....ze jak ona bedzie przez ząbkowanie przechodziła to ja być może będę pierwsze ruchy dziecka czula..... Przykro mi że ja poki co w ciazy nie jestem no ale cóż.... Ha i znowu innosc tego cyklu - nie placzę jak slysze o jakiejs ciąży czy narodzinach dziecka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No oby to wróżyło piękna, zdrowa fasolkę :)

No oby to wróżyło piękna, zdrowa fasolkę :)
Pożyjemy zobaczymy. Moze inaczej sie czuje bo trochę zmienilam nastawienie, a może......nie będę o tym narazie myśleć. Swoją drogą byłyby niezłe jaja gdyby okazalo się, że się udało i by mi wyszły bliźniaki tak jak w jednym ze snów z zeszłego tygodnia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Pożyjemy zobaczymy. Moze inaczej sie czuje bo trochę zmienilam nastawienie, a może......nie będę o tym narazie myśleć. Swoją drogą byłyby niezłe jaja gdyby okazalo się, że się udało i by mi wyszły bliźniaki tak jak w jednym ze snów z zeszłego tygodnia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Chciałabyś bliźniaki? Ja to bym wolała jedno po drugim No ale pokocham cokolwiek ;) ;)

Chciałabyś bliźniaki? Ja to bym wolała jedno po drugim No ale pokocham cokolwiek ;) ;)
Mi tak w zupełności jedno jeszcze wystarczy :-) no ale jakby były bliźniaki to wiadomo, jakoś by się dało radę :-) najważniejsze żeby bylo zdrowe i ciąża byla spokojna i niezagrożona a czy w środku będzie jedno, czy więcej....to już się okaże w praktyce co to będzie

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mi tak w zupełności jedno jeszcze wystarczy :-) no ale jakby były bliźniaki to wiadomo, jakoś by się dało radę :-) najważniejsze żeby bylo zdrowe i ciąża byla spokojna i niezagrożona a czy w środku będzie jedno, czy więcej....to już się okaże w praktyce co to będzie

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No i git :) podzielam Twoje zdanie :) a tymczasem idę spać, bo już mi się gałki zamykają. Dobranoc [emoji8][emoji8]

reklama
@Beenka a no widzisz. Ja bardzo chciałam ślubu od samego w zasadzie początku związku wiedziałam,że tym razem to ten jedyny. A poza tym po moich przejściach z ojcem młodej (bez ślubu) powiedzialam sobie, że jak trafię na kogoś odpowiedniego to nie zamierzam w nieskończoność żyć bez ślubu :-) kurka za 18 dni stuknie nam dwa lata razem :-)

Nie mogę zasnąć. Bóle podbrzusza typowe jak na rozkręcającą się @ nie dają mi spać :-/ nie są może jakieś silne ale upierdliwe i wyraźniejsze niż wczoraj. A dopiero 23 dc mi sie zaczyna. Za wczesnie na takie bole ktore zwykle mam w dniu w ktorym @ mi sie zaczyna.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry