reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja od jutra przestane chyba na fejsa wchodzić. Wlasnie kolejna znajoma wstawila zdjecie synka ktorego urodzila półtorej godziny temu. Normalnie rekord wśród znajomych jesli chodzi o szybkosc chwalenia się noworodkiem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ale pewnie i tak kliknęłaś: „lubię to”?! Żeby nie było, ze jesteś zazdrosna [emoji23] ja tak robię na fejsie

reklama
Ale pewnie i tak kliknęłaś: „lubię to”?! Żeby nie było, ze jesteś zazdrosna [emoji23] ja tak robię na fejsie
No polubilam to hehe tylko przez chwile bylam wkuta ale o dziwo szybko mi przeszlo. Tak sobie tlumacze....ze jak ona bedzie przez ząbkowanie przechodziła to ja być może będę pierwsze ruchy dziecka czula..... Przykro mi że ja poki co w ciazy nie jestem no ale cóż.... Ha i znowu innosc tego cyklu - nie placzę jak slysze o jakiejs ciąży czy narodzinach dziecka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No polubilam to hehe tylko przez chwile bylam wkuta ale o dziwo szybko mi przeszlo. Tak sobie tlumacze....ze jak ona bedzie przez ząbkowanie przechodziła to ja być może będę pierwsze ruchy dziecka czula..... Przykro mi że ja poki co w ciazy nie jestem no ale cóż.... Ha i znowu innosc tego cyklu - nie placzę jak slysze o jakiejs ciąży czy narodzinach dziecka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No oby to wróżyło piękna, zdrowa fasolkę :)

No oby to wróżyło piękna, zdrowa fasolkę :)
Pożyjemy zobaczymy. Moze inaczej sie czuje bo trochę zmienilam nastawienie, a może......nie będę o tym narazie myśleć. Swoją drogą byłyby niezłe jaja gdyby okazalo się, że się udało i by mi wyszły bliźniaki tak jak w jednym ze snów z zeszłego tygodnia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Pożyjemy zobaczymy. Moze inaczej sie czuje bo trochę zmienilam nastawienie, a może......nie będę o tym narazie myśleć. Swoją drogą byłyby niezłe jaja gdyby okazalo się, że się udało i by mi wyszły bliźniaki tak jak w jednym ze snów z zeszłego tygodnia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Chciałabyś bliźniaki? Ja to bym wolała jedno po drugim No ale pokocham cokolwiek ;) ;)

Chciałabyś bliźniaki? Ja to bym wolała jedno po drugim No ale pokocham cokolwiek ;) ;)
Mi tak w zupełności jedno jeszcze wystarczy :-) no ale jakby były bliźniaki to wiadomo, jakoś by się dało radę :-) najważniejsze żeby bylo zdrowe i ciąża byla spokojna i niezagrożona a czy w środku będzie jedno, czy więcej....to już się okaże w praktyce co to będzie

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mi tak w zupełności jedno jeszcze wystarczy :-) no ale jakby były bliźniaki to wiadomo, jakoś by się dało radę :-) najważniejsze żeby bylo zdrowe i ciąża byla spokojna i niezagrożona a czy w środku będzie jedno, czy więcej....to już się okaże w praktyce co to będzie

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No i git :) podzielam Twoje zdanie :) a tymczasem idę spać, bo już mi się gałki zamykają. Dobranoc [emoji8][emoji8]

reklama
@Beenka a no widzisz. Ja bardzo chciałam ślubu od samego w zasadzie początku związku wiedziałam,że tym razem to ten jedyny. A poza tym po moich przejściach z ojcem młodej (bez ślubu) powiedzialam sobie, że jak trafię na kogoś odpowiedniego to nie zamierzam w nieskończoność żyć bez ślubu :-) kurka za 18 dni stuknie nam dwa lata razem :-)

Nie mogę zasnąć. Bóle podbrzusza typowe jak na rozkręcającą się @ nie dają mi spać :-/ nie są może jakieś silne ale upierdliwe i wyraźniejsze niż wczoraj. A dopiero 23 dc mi sie zaczyna. Za wczesnie na takie bole ktore zwykle mam w dniu w ktorym @ mi sie zaczyna.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry