O'Hara
Fanka BB :)
Zawsze coś. Tez tak zaczne robic od jutra. Po 19 nie bedzie mpwy o jedzeniu bo dzisiaj to przegielam.
I wszystko na temat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze coś. Tez tak zaczne robic od jutra. Po 19 nie bedzie mpwy o jedzeniu bo dzisiaj to przegielam.
Hehe dobre. Ale ja ogolnie to po 19 staram sie nie jesc a jak poczuje glod to ewentualnie herbate pije tylko dzisiaj jakos mnie tak naszlo.
I wszystko na temat
Hehe dobre. Ale ja ogolnie to po 19 staram sie nie jesc a jak poczuje glod to ewentualnie herbate pije tylko dzisiaj jakos mnie tak naszlo.
Lekiem to nie jest, ale łagodzi obiawy- krem Mediderm albo jakos tak to sie nazywa. Tanie i dostępne w aptekachA masz jakieś „złote rady” na liszaja płaskiego? ze tak wykorzystam
Lekiem to nie jest, ale łagodzi obiawy- krem Mediderm albo jakos tak to sie nazywa. Tanie i dostępne w aptekach
...marzenia mają wielką moc...
Raczej brak silnej woli w tej materii. Ja silną wole mam jesli chodzi o jedzenie po 19 ale dzisiaj mnie kurka zawiodla.Ja kuźwa tak nie umiem! Podziwiam, bo jak mnie głód najdzie to muszę coś oszamac! Inaczej nerwy mnie „zjedzą”. Nie umiem tak nir jeść po 18 czy 19 No chyba ze idę spać o 20 (czyli nigdy).
Chyba jakaś choroba nerwicowa
Raczej brak silnej woli w tej materii. Ja silną wole mam jesli chodzi o jedzenie po 19 ale dzisiaj mnie kurka zawiodla.
Hahaha no od jutra [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]Możliwe. Zwał jak zwał, jak jestem głodna to muszę coś zjeść, widocznie muszę ćwiczyć silna wole
Hahaha no od jutra [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]
Ja od jutra przestane chyba na fejsa wchodzić. Wlasnie kolejna znajoma wstawila zdjecie synka ktorego urodzila półtorej godziny temu. Normalnie rekord wśród znajomych jesli chodzi o szybkosc chwalenia się noworodkiem.Od jutra to już na pewno! [emoji23]