reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zawsze coś. Tez tak zaczne robic od jutra. Po 19 nie bedzie mpwy o jedzeniu bo dzisiaj to przegielam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

1509747380-dfc2d65a294e0b40-aaaaaa.jpeg

I wszystko na temat ;)

reklama
Hehe dobre. Ale ja ogolnie to po 19 staram sie nie jesc a jak poczuje glod to ewentualnie herbate pije tylko dzisiaj jakos mnie tak naszlo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja kuźwa tak nie umiem! Podziwiam, bo jak mnie głód najdzie to muszę coś oszamac! Inaczej nerwy mnie „zjedzą”. Nie umiem tak nir jeść po 18 czy 19 No chyba ze idę spać o 20 (czyli nigdy).
Chyba jakaś choroba nerwicowa ;)

Ostatnia edycja:
Lekiem to nie jest, ale łagodzi obiawy- krem Mediderm albo jakos tak to sie nazywa. Tanie i dostępne w aptekach

...marzenia mają wielką moc...

A dziękuje ale już mam kremy, cuda, niewidy i na codzień to pomaga ale jak się tak porządnie „rzuci” to już i gwiazdka z nieba nie pomoże, trzeba jechać kortykosteroidami. Mój gin twierdzi, ze po ciąży mi przejdzie :)) trzymam go za słowo :)

Ja kuźwa tak nie umiem! Podziwiam, bo jak mnie głód najdzie to muszę coś oszamac! Inaczej nerwy mnie „zjedzą”. Nie umiem tak nir jeść po 18 czy 19 No chyba ze idę spać o 20 (czyli nigdy).
Chyba jakaś choroba nerwicowa ;)
Raczej brak silnej woli w tej materii. Ja silną wole mam jesli chodzi o jedzenie po 19 ale dzisiaj mnie kurka zawiodla.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry