reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zjadłabym coś mega pysznego i mega niezdrowego... np skrzydełka pikantne z kfc [emoji7] albo takiego „polskiego” kebaba obciekajacego sosem czosnkowo jogurtowym [emoji14] jezu! Chyba jestem w ciąży [emoji23][emoji23]

A masz jakieś „złote rady” na liszaja płaskiego? :) ze tak wykorzystam :)
Z tego co.kojarze podaje sie glikokortykosteroidy, ale to juz leki na recepte, wiec bez ingerencji dermatologa sie nie obejdzie. Natomiast z takimi lekami dostepnymi bez recepty nie wiazalabym wielkich nadzieji :(

Z tego co.kojarze podaje sie glikokortykosteroidy, ale to juz leki na recepte, wiec bez ingerencji dermatologa sie nie obejdzie. Natomiast z takimi lekami dostepnymi bez recepty nie wiazalabym wielkich nadzieji :(

No, wiem! Ale próbowałam, myślałam ze masz jakiś „złoty środek” ;)

Niestety nic nie wymysle :(
Ale za to wypilam juz 2 kieliszki wina i teraz dociskam sie zimnym Leszkiem uhuhu, jutro na 8 do roboty. Bede ziać oddechem alkoholowym w pacjentow niczego nieświadomych :D

Ja na szczescie jutro mam wolne ale jeśli Ci to pomoże to myślami będę z Tobą ;)
Jakoś się trzeba wspierać! ;)

reklama
A my dziś zjechaliśmy w te Góry mamy romantyczny pokoi wino grzane oscypki i tylko siebie :) Hehhe szkoda ze jeszcze na test za wcześnie :( bo wrócić w trójkę byłoby pięknie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry