reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja to caly czas mojej mlodej powtarzam...że życie to nie bajka, trzeba umieć np oszczedzac bo nie zawsze moze na wszystko kasy starczać albo że nie zawsze wszystko konczy sie tak szczesliwie jak w bajkach....a tym bardziej jak jest temat dzieci. Moja córka mysli ze wystarczy raz seks i juz dziecko jest hehehe.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Lepiej niech tak mysli i sie boi tego bo przybiesie Ci niespodziankę z wakacji za wczesnie =)

reklama
Lepiej niech tak mysli i sie boi tego bo przybiesie Ci niespodziankę z wakacji za wczesnie =)
Kiedyś mnie ostrzegala, że chce urodzić dziecko w wieku 14 lat ale jak jej zobrazowałam, jak wygląda opieka nad maluchem, to stwierdzila, że jak będzie miała 25 lat to będzie w sam raz :-) haha za rok to pewnie znowu co innego powie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ej ej ja tez nie mezatka! Zareczona od maja! Ale jeszcze nie wiadomo kiedy slub, najpierw chcemu skupic sie na ciazy, pozniej planowac slub :)

Kurkaa....wczoraj wyśmialam M że przed 22 glodny sie zrobil i kilka kanapek sobie zrobil, a ja wlasnie teraz wpieprzam kanapke z zoltym serem i dodatkowo odsmazone pierogi z obiadu haha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry