Ja jeszcze też nie mężatka dopiero w grudniuAle nad tym możesz zapanować a z zaciazeniem nie tak łatwo, poza tym niebawem tez będziesz żoną
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze też nie mężatka dopiero w grudniuAle nad tym możesz zapanować a z zaciazeniem nie tak łatwo, poza tym niebawem tez będziesz żoną
To się nadstawiam....a tak na serio to chociaż spróbuję nie schizowac. Ale kuźwa okropne wzdęcia mnie męczyly dzisiaj dopiero po kolacji mi przeszlo po salatce owocowej. Podbrzusze czuje cale nabrzmiale. A co do listów do M to strasznie takich romantycznych nie lubię, a polskie filmy to typowo stare wole,np Dekalog Koeślowskiego albo Psy, Seksmisja itp. A te wspolczesne mnie nie kręcą. Ale w listy do M mnie mój własny M wtajemniczyl i bardzo mi sie spodobaly...Nie schizuj bo Cię w żyć kopnę!!!!
Ide zaraz ogladac listy do m 2 z mężem=) bo chcemy isc, do kina na 3 czesc
Ja to caly czas mojej mlodej powtarzam...że życie to nie bajka, trzeba umieć np oszczedzac bo nie zawsze moze na wszystko kasy starczać albo że nie zawsze wszystko konczy sie tak szczesliwie jak w bajkach....a tym bardziej jak jest temat dzieci. Moja córka mysli ze wystarczy raz seks i juz dziecko jest hehehe.A ja tak sobie myśle, ze nigdy w ciąży nie byłam wiec pewnie jak zajdę to mnie czeka przynajmniej jedno poronienie [emoji25] życie to nie je bajka [emoji17]
A tam gowno prawda! Ta ta sraly muchy. No juz nie pierdziel glupot tylko wez sie w garsc!
Hej hej wrocilam wlasnie z pracy, corka ze mna dzisiai byla i zerwalysmy sie troche szybciej padam na pysk jednoczesna praca i pilnowanie 7latki to prawie niewykonalne haha.
Dziewczyny podziwiam was, ze az tak zbacie swoje ciala
To my dwie panny na wydaniu hehe tylko Ty troche wczesniej niż ja się wydaszJa jeszcze też nie mężatka dopiero w grudniu
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
<kop w dupę> już lepiej? :-)No bez kitu, wzięło mnie zbyt negatywnie, muszę się ogarnąć! Na potęgę posępnego czerepu mocy przybywaj!
<kop w dupę> już lepiej? :-)
Polecam sie na przyszlosc. Mocnw kopy mogę dac bo gdzies mam glany w szafie schowane heheTa! Podnoszę koronę i jadę dalej! Dzięki dziewczyny