reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Albo mi się wydaje albo jakoś długo już czekasz na te wyniki, jak się nie mylę to miałaś chyba w poprzednim tygodniu krew pobieraną, chyba, że mi się już dni pokićkały... :)
Dobrze pamietasz, w czwartek. Ale ja oddawalam krew do laboratorium zakladowego (szppital) a takie badania hormonow sa specjalistycznymi juz, wiec krew wieziona jest do warszawy do leboratorium glownego. Pojechaly tam w piatek imąż zawsze jada w piatek i zyjezdzaja w. Piatek. Ale myslalam ze z rana a tujak ok 13:00 dopie

reklama
Dobrze pamietasz, w czwartek. Ale ja oddawalam krew do laboratorium zakladowego (szppital) a takie badania hormonow sa specjalistycznymi juz, wiec krew wieziona jest do warszawy do leboratorium glownego. Pojechaly tam w piatek imąż zawsze jada w piatek i zyjezdzaja w. Piatek. Ale myslalam ze z rana a tujak ok 13:00 dopie
A takie buty, no to pozostaje cierpliwie czekać :)

Co do testow z allegro, juz z kilku aukcji kupowalam i wszystkie byly ok :)

Ja z wozkami narazie dalam sobie spokoj, siadlo.mi na mozg po tym poronieniu i chociaz nie wierze w zabobony, to wole nie zapeszac :p ale przyznam sie, ze jak zobaczylam pozytywny test ciazowy, to za kilka dni mialam juz wozek wybrany haha :D

Zrobilam test owu dzisiaj, tak jak mowilam 9dc mam, jakas bladziocha sie tam pokazala, ale nie jest to pozytyw. No alr wazne, ze owu sie zbliza :)

Dziewczyny czy ktoraz z Was po owulacji bierze duphaston lub luteine?
Czy w ogole stosujecie jakies wspomagacze, suplementy czy cokolwiek? :)

Daga kochana dzialajcie co drugi dzien to sie wstrzelicie w owu i zawsze zapas swiezych zolnierzykow bedziesz miala :p:D
Wiesz co, ja mam co do tych lekow dziwne wrazenie,ze wogole nie pomagaja, mnostwo dziewczyn w razie plamien itp rzeczy braly a i tak poranialy wiec nie wiem czy one cos daja, jak jest dobrze zagniezdzone, zdrowe to jest ok a jak od razu jakies plamienia, wady genetyczne itp to i tak guzik to da , nie uratuje fasolki i nie utrzyma ciazy ale to tylko moje zdanie. W UK nic nie daja - selekcja naturalna, jak ma byc to bedzie.

Dziewczynki, ale mam zagwozdkę. Kierownik przerzucił mnie na nocna zmianę. Pierwszy raz od 5 lat bede na nocy. Po 6 rano będę w domu jak mojego już nie będzie i kiedy to się starać? Co miałam mu powiedzieć,
- nie pójdę na nocna zmianę, bo w tym tygodniu mam dni płodne i będziemy dzidzia robić?

...marzenia mają wielką moc...
Dokladnie tak powiedz :D

reklama
Do góry