reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Dagaa11 u mnie jest okazja codziennie. Tylko my zaraz po okresie co drugi dzien a w dniach okoloowulacyjnych przez 5 dni codziennie a potem znowu co srugi dzien. No i takim systwmwm dzialamy od lutego no i dupa póki co :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Narazie nie ale po nastepnej @ jestem umowiona do innego gina. Aaa jedynie tsh mialam robione przy okazji ostatniej morfologii i mialam 1.59. Wiec calkiem ładne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Może masz za wysoką prolaktyne ? Przy niej też jest problem.. mój gin jak się dowiedział że się staram pierwsze co skierowanie na wszystkie trzy hormony tarczycy i prolaktynę

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A my robimy tak, ze po oktesie kiedy mamy ochote, a jak test wyjdzie pozytywny to codziennie przez 5 dni, a pozniej znowu jak ochota najdzie. :)

Może masz za wysoką prolaktyne ? Przy niej też jest problem.. mój gin jak się dowiedział że się staram pierwsze co skierowanie na wszystkie trzy hormony tarczycy i prolaktynę

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wysępie skoerowanie na tw badania jak teraz @ przyjdzie. Mam tez przed @ ostatnio czesto plamienia i byc moze mam też za niski progesteron. Okaze sie wsio po badaniach jak porobie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A my robimy tak, ze po oktesie kiedy mamy ochote, a jak test wyjdzie pozytywny to codziennie przez 5 dni, a pozniej znowu jak ochota najdzie. :)
My to ochote mamy wiecznie...no może tuż przed samą @ mi się mniej chce i na te 2 czy 3 dni przed @ seksów nie ma. A tak to najchetniej bysmy sie przytulali i po kilka razy dziennie no ale żołnierze muszą dojrzec do bitwy tak że nie ma tak dobrze :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry