reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Albo mi się wydaje albo jakoś długo już czekasz na te wyniki, jak się nie mylę to miałaś chyba w poprzednim tygodniu krew pobieraną, chyba, że mi się już dni pokićkały... :)
Dobrze pamietasz, w czwartek. Ale ja oddawalam krew do laboratorium zakladowego (szppital) a takie badania hormonow sa specjalistycznymi juz, wiec krew wieziona jest do warszawy do leboratorium glownego. Pojechaly tam w piatek imąż zawsze jada w piatek i zyjezdzaja w. Piatek. Ale myslalam ze z rana a tujak ok 13:00 dopie

reklama
Dobrze pamietasz, w czwartek. Ale ja oddawalam krew do laboratorium zakladowego (szppital) a takie badania hormonow sa specjalistycznymi juz, wiec krew wieziona jest do warszawy do leboratorium glownego. Pojechaly tam w piatek imąż zawsze jada w piatek i zyjezdzaja w. Piatek. Ale myslalam ze z rana a tujak ok 13:00 dopie
A takie buty, no to pozostaje cierpliwie czekać :)

Co do testow z allegro, juz z kilku aukcji kupowalam i wszystkie byly ok :)

Ja z wozkami narazie dalam sobie spokoj, siadlo.mi na mozg po tym poronieniu i chociaz nie wierze w zabobony, to wole nie zapeszac :p ale przyznam sie, ze jak zobaczylam pozytywny test ciazowy, to za kilka dni mialam juz wozek wybrany haha :D

Zrobilam test owu dzisiaj, tak jak mowilam 9dc mam, jakas bladziocha sie tam pokazala, ale nie jest to pozytyw. No alr wazne, ze owu sie zbliza :)

Dziewczyny czy ktoraz z Was po owulacji bierze duphaston lub luteine?
Czy w ogole stosujecie jakies wspomagacze, suplementy czy cokolwiek? :)

Daga kochana dzialajcie co drugi dzien to sie wstrzelicie w owu i zawsze zapas swiezych zolnierzykow bedziesz miala :p:D
Wiesz co, ja mam co do tych lekow dziwne wrazenie,ze wogole nie pomagaja, mnostwo dziewczyn w razie plamien itp rzeczy braly a i tak poranialy wiec nie wiem czy one cos daja, jak jest dobrze zagniezdzone, zdrowe to jest ok a jak od razu jakies plamienia, wady genetyczne itp to i tak guzik to da , nie uratuje fasolki i nie utrzyma ciazy ale to tylko moje zdanie. W UK nic nie daja - selekcja naturalna, jak ma byc to bedzie.

Dziewczynki, ale mam zagwozdkę. Kierownik przerzucił mnie na nocna zmianę. Pierwszy raz od 5 lat bede na nocy. Po 6 rano będę w domu jak mojego już nie będzie i kiedy to się starać? Co miałam mu powiedzieć,
- nie pójdę na nocna zmianę, bo w tym tygodniu mam dni płodne i będziemy dzidzia robić?

...marzenia mają wielką moc...
Dokladnie tak powiedz :D

reklama
Do góry