reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam moja ulubiona koleżankę;) dobrze że tu trafiłaś, mamy fajną ekipę, w kupie raźniej ;) wiesz że trzymam za ciebie kciuki, byłyśmy w ciąży w tym samym czasie i obie niestety straciłyśmy, ale jeszcze dla nas też zaświeci słońce ;) musimy w to wierzyć.
Kochana ja za Ciebie tez trzymam kciuki i za kazda z was z osobna :) troche was teraz poczytalam i juz mi sie tu podoba. Mysle, e taka gadula jak ja sie tu odnajdzie :D

reklama
Dopiero niedawno wrocilam na forum i powiem.szczerze, ze to pomaga :) przezylam juz swoja zalobe i jestem gotowa probowac znowu. Moj M. tez, ostatnio stwierdzil nawet, ze po tej stracie chce dziecka jeszcze bardziej. Ja tez, ale ja mam corke z poprzedniego zwiazku, wiec mozba powiedziec, ze troche mi latwiej. Dla Michala natomiast byloby to pierwsze biologiczne dziecko, choc moja młodą traktuje jak swoją :)
No i to najwazniejsze, ze oboje chcecie i sie nie poddajecie=)

Gaduły są najlepsze! :) dziekuje :*
W pracy jal jestwm to mi się gęba nie zamyka. Moglabym bez przerwy gadać a i wyobraźnię mam niezłą. Poczucie humoru lekko zbereźne, ale przynajmniej zawsze jest ze mną wesoło.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kurka tak mnie zabolało w podbrzuszu jalby mi ktos coś tam od środka mocno ścisnął :-/ aż do pachwiny promieniowało.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

W pracy jal jestwm to mi się gęba nie zamyka. Moglabym bez przerwy gadać a i wyobraźnię mam niezłą. Poczucie humoru lekko zbereźne, ale przynajmniej zawsze jest ze mną wesoło.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Już Cię lubie :D ja dzieki Bogu mam prace z ludzmi, czasami jak sie rozgadam to biedni wyjsc nie potrafia haha.

reklama
Już Cię lubie :D ja dzieki Bogu mam prace z ludzmi, czasami jak sie rozgadam to biedni wyjsc nie potrafia haha.
To ja jak się rozgadam na magazynie, to zamiast wyrobic 100% normy robię maksymalnie połowę z tego :-) czasami moje pitolenie i żarty o seksie jedną osobę (taka trochę zahukana dziewczyna która nie lubi sekau i unika jak może mimo że półtora roku po ślubie są) w pracy denerwują ale co tam. Bezczelnym czasami też trzeba być :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry