Elodia
Fanka BB :)
Tulę mocno. Następnym razem musi się udać :*No i jak to mowia dopoki nie ma @ jest nadzieja, ale @ wlasnie do mnie przylazla po raz kolejny ;( nastepny cykl stracony![]()
![f2wlk6nllyt56xuu.png](https://www.suwaczki.com/tickers/f2wlk6nllyt56xuu.png)
![201702250929.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fs4.suwaczek.com%2F201702250929.png&hash=e61295d37481ae858961894566948b29)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tulę mocno. Następnym razem musi się udać :*No i jak to mowia dopoki nie ma @ jest nadzieja, ale @ wlasnie do mnie przylazla po raz kolejny ;( nastepny cykl stracony![]()
4-5 posiłków jest optymalnieuwaga też na pseudodietetyczne produkty typu owsiane ciasteczka Belvita, musli i takie tam...od groma chemii i cukru
starajmy się czytać etykiety i robić świadome zakupy
![]()
Witam, mozna dołączyć?![]()
Krotko o sobie: niedawno stracilam ciaze w 9tygodniu. Strate przezylam mocno, wiadomo, ale juz fizycznie doszlam do siebie
Psychicznie mysle, ze tez. Jedynie mysl o kolejnej ciazy trzyma mnie przy w miare normalnym zyciu... wlasnie mam 8dc, we wtorek wizyta kontrolna u gina i mam nadzieje, ze dostaniemy zielone swiatlo![]()
Zadnych ciasteczek nie jem.. ze slodkich rzeczy to tylko suszona zurawina i morele. Jem 4 posilki bo na tyle jestem w stanie wykrzesac czasu w ciagu dnia by zjesc ostatni przed 18ta.4-5 posiłków jest optymalnieuwaga też na pseudodietetyczne produkty typu owsiane ciasteczka Belvita, musli i takie tam...od groma chemii i cukru
starajmy się czytać etykiety i robić świadome zakupy
![]()
Daga. Przykro mi bardzo. Obsertowalam wasz watek jakis czas ale nie wiedzialam. =( trzymaj sie cieplutko i spokojnie daj sobie czas a potem do dziela=)Witam, mozna dołączyć?
Krotko o sobie: niedawno stracilam ciaze w 9tygodniu. Strate przezylam mocno, wiadomo, ale juz fizycznie doszlam do siebie
Psychicznie mysle, ze tez. Jedynie mysl o kolejnej ciazy trzyma mnie przy w miare normalnym zyciu... wlasnie mam 8dc, we wtorek wizyta kontrolna u gina i mam nadzieje, ze dostaniemy zielone swiatlo![]()
Dopiero niedawno wrocilam na forum i powiem.szczerze, ze to pomagaDaga. Przykro mi bardzo. Obsertowalam wasz watek jakis czas ale nie wiedzialam. =( trzymaj sie cieplutko i spokojnie daj sobie czas a potem do dziela=)
Witam moja ulubiona koleżankęWitam, mozna dołączyć?