Elodia
Fanka BB :)
Tulę mocno. Następnym razem musi się udać :*No i jak to mowia dopoki nie ma @ jest nadzieja, ale @ wlasnie do mnie przylazla po raz kolejny ;( nastepny cykl stracony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tulę mocno. Następnym razem musi się udać :*No i jak to mowia dopoki nie ma @ jest nadzieja, ale @ wlasnie do mnie przylazla po raz kolejny ;( nastepny cykl stracony
4-5 posiłków jest optymalnie uwaga też na pseudodietetyczne produkty typu owsiane ciasteczka Belvita, musli i takie tam...od groma chemii i cukru starajmy się czytać etykiety i robić świadome zakupy
Witam, mozna dołączyć?
Krotko o sobie: niedawno stracilam ciaze w 9tygodniu. Strate przezylam mocno, wiadomo, ale juz fizycznie doszlam do siebie
Psychicznie mysle, ze tez. Jedynie mysl o kolejnej ciazy trzyma mnie przy w miare normalnym zyciu... wlasnie mam 8dc, we wtorek wizyta kontrolna u gina i mam nadzieje, ze dostaniemy zielone swiatlo
Zadnych ciasteczek nie jem.. ze slodkich rzeczy to tylko suszona zurawina i morele. Jem 4 posilki bo na tyle jestem w stanie wykrzesac czasu w ciagu dnia by zjesc ostatni przed 18ta.4-5 posiłków jest optymalnie uwaga też na pseudodietetyczne produkty typu owsiane ciasteczka Belvita, musli i takie tam...od groma chemii i cukru starajmy się czytać etykiety i robić świadome zakupy
Daga. Przykro mi bardzo. Obsertowalam wasz watek jakis czas ale nie wiedzialam. =( trzymaj sie cieplutko i spokojnie daj sobie czas a potem do dziela=)Witam, mozna dołączyć?
Krotko o sobie: niedawno stracilam ciaze w 9tygodniu. Strate przezylam mocno, wiadomo, ale juz fizycznie doszlam do siebie
Psychicznie mysle, ze tez. Jedynie mysl o kolejnej ciazy trzyma mnie przy w miare normalnym zyciu... wlasnie mam 8dc, we wtorek wizyta kontrolna u gina i mam nadzieje, ze dostaniemy zielone swiatlo
Dopiero niedawno wrocilam na forum i powiem.szczerze, ze to pomaga przezylam juz swoja zalobe i jestem gotowa probowac znowu. Moj M. tez, ostatnio stwierdzil nawet, ze po tej stracie chce dziecka jeszcze bardziej. Ja tez, ale ja mam corke z poprzedniego zwiazku, wiec mozba powiedziec, ze troche mi latwiej. Dla Michala natomiast byloby to pierwsze biologiczne dziecko, choc moja młodą traktuje jak swojąDaga. Przykro mi bardzo. Obsertowalam wasz watek jakis czas ale nie wiedzialam. =( trzymaj sie cieplutko i spokojnie daj sobie czas a potem do dziela=)
Witam moja ulubiona koleżankę dobrze że tu trafiłaś, mamy fajną ekipę, w kupie raźniej wiesz że trzymam za ciebie kciuki, byłyśmy w ciąży w tym samym czasie i obie niestety straciłyśmy, ale jeszcze dla nas też zaświeci słońce musimy w to wierzyć.Witam, mozna dołączyć?