reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No i jak to mowia dopoki nie ma @ jest nadzieja, ale @ wlasnie do mnie przylazla po raz kolejny ;( nastepny cykl stracony :(
Tulę mocno. Następnym razem musi się udać :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Witam, mozna dołączyć? :)
Krotko o sobie: niedawno stracilam ciaze w 9tygodniu. Strate przezylam mocno, wiadomo, ale juz fizycznie doszlam do siebie
Psychicznie mysle, ze tez. Jedynie mysl o kolejnej ciazy trzyma mnie przy w miare normalnym zyciu... wlasnie mam 8dc, we wtorek wizyta kontrolna u gina i mam nadzieje, ze dostaniemy zielone swiatlo :)

Krotko o sobie: niedawno stracilam ciaze w 9tygodniu. Strate przezylam mocno, wiadomo, ale juz fizycznie doszlam do siebie
Psychicznie mysle, ze tez. Jedynie mysl o kolejnej ciazy trzyma mnie przy w miare normalnym zyciu... wlasnie mam 8dc, we wtorek wizyta kontrolna u gina i mam nadzieje, ze dostaniemy zielone swiatlo :)

Hej! Witaj i powodzenia :)

4-5 posiłków jest optymalnie :) uwaga też na pseudodietetyczne produkty typu owsiane ciasteczka Belvita, musli i takie tam...od groma chemii i cukru:( starajmy się czytać etykiety i robić świadome zakupy :)
Zadnych ciasteczek nie jem.. ze slodkich rzeczy to tylko suszona zurawina i morele. Jem 4 posilki bo na tyle jestem w stanie wykrzesac czasu w ciagu dnia by zjesc ostatni przed 18ta.

Daga. Przykro mi bardzo. Obsertowalam wasz watek jakis czas ale nie wiedzialam. =( trzymaj sie cieplutko i spokojnie daj sobie czas a potem do dziela=)

Daga. Przykro mi bardzo. Obsertowalam wasz watek jakis czas ale nie wiedzialam. =( trzymaj sie cieplutko i spokojnie daj sobie czas a potem do dziela=)
Dopiero niedawno wrocilam na forum i powiem.szczerze, ze to pomaga :) przezylam juz swoja zalobe i jestem gotowa probowac znowu. Moj M. tez, ostatnio stwierdzil nawet, ze po tej stracie chce dziecka jeszcze bardziej. Ja tez, ale ja mam corke z poprzedniego zwiazku, wiec mozba powiedziec, ze troche mi latwiej. Dla Michala natomiast byloby to pierwsze biologiczne dziecko, choc moja młodą traktuje jak swoją :)

Witam moja ulubiona koleżankę;) dobrze że tu trafiłaś, mamy fajną ekipę, w kupie raźniej ;) wiesz że trzymam za ciebie kciuki, byłyśmy w ciąży w tym samym czasie i obie niestety straciłyśmy, ale jeszcze dla nas też zaświeci słońce ;) musimy w to wierzyć.

reklama
A teraz sie pochwalcie dziewczyny ile zaciążonych tutaj mamy? ;) przyznam sie, ze nie obswrwowalam tego watku, @monia36 mnie tu dzisiaj zagonila. Bylam.na staraczkach 2018, choc caly czas chcialam.zajsc w 2017,tylko cyferki mi sie pomyliły

Do góry