reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ovli, ja tylko takich uzywam. zawsze prawde mowi ;) i faktycznie pokazuje wczesniej, tylko im ufam. podobno te ktore dodatkowo pokazuja tydzien ciazy sa mniej wiarygodne o tyle ze nie zawsze wskaza dobry tydzien.

reklama
Ovli, ja tylko takich uzywam. zawsze prawde mowi ;) i faktycznie pokazuje wczesniej, tylko im ufam. podobno te ktore dodatkowo pokazuja tydzien ciazy sa mniej wiarygodne o tyle ze nie zawsze wskaza dobry tydzien.

Bo moja koleżanka robiła wczoraj wlasnie ten test elektroniczny ale tylko taki co wyświetla ciàzę lub brak . Jej wyszedł negatyw ale ona go rozebrała i zajrzała do środka i na tym paseczku jest druga kreseczka bardzo słaba , ledwo widoczna ale jest i ona teraz nie wie jak to interpretować ;( dodam że ona zawsze te test rozwala i zagłada do środka .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1467729374-o5blz1.jpeg

Czy któraś z was widzi tutaj kreskę ?

Ostatnia edycja:
czytalam mnostwo o tym zeby nie rozbierac testow ;) wiarygodne jest to co wyswietla w miejscu w ktorym ma wyswietlac. ale rozumiem kolezanke, sama potrafilam gapic sie w testy pod swiatlo, pod lampka, przy oknie, robilam zdjecia bo moze na zdjeciu cos lepiej pokaze ;)

widze cien po lewej stronie...

czytalam mnostwo o tym zeby nie rozbierac testow ;) wiarygodne jest to co wyswietla w miejscu w ktorym ma wyswietlac. ale rozumiem kolezanke, sama potrafilam gapic sie w testy pod swiatlo, pod lampka, przy oknie, robilam zdjecia bo moze na zdjeciu cos lepiej pokaze ;)

widze cien po lewej stronie...

Ona tak sama nie wpadła żeby go rozebrać ale kiedys na ulotce było napisane , że przed wyrzuceniem wyciągnąć baterie i tak zauważyła ten papierek i zaczęła sprawdzać .

Powiedziałam jej żeby zrobiła za kilka dni i i normalny a nie elektroniczny , podobno te elektroniczne maja 25 czułości .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ovli ja też tam cień widzę po lewej stronie. Najlepiej jakby powtórzyła test za dwa dni.

Bertha może za wcześnie?

reklama
Do góry