reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Też mam [emoji14] 6tc!
Będzie dobrze wszystkie Ci bardzo kibicujemy i czekamy na dobre wieści [emoji813]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem zrezygnowana. Punkt apteczny zamknięty. Po południu pojadę do miasta to kupię test.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak miałam usuwany ropień spod ruchwy :( komplikacje po usunięciu ósemki. Także z dwojga złego lepiej że okazało się że nie jestem w ciąży bo narkoza i silne antybiotyki... Dziś wyczekany termin u mojego ginekologa. Pod koniec roku u niego problemy z terminami to będę coś musiała wymyślić żeby zapisać się na następny miesiąc

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie może to i dobrze, że niw ciąża po takim czymś....aledo konca roku musi sie udac i kciuki mocno trzymam:*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry