Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to mnie pocieszyłaś bo już zaczynałam wątpić przez tą wilgoć :*Ola tez czulam wilgoc wczoraj. Mialam tak mokro, ze juz zwatpilam.
Biedna współczuję ja pół ciąży z synem wymiotowałamDziś porażka od rana chawce.;( Matko boska zaczyna się !
[emoji14] [emoji14]
No nic takie moje zycie liczyłam się z tym
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam [emoji14] 6tc!Syfy na twarzy buuu
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej hej mała... u mnie tak samo.. latam i sprawdzam co chwile.. dzisiaj ma być @... tak bardzo bym chciala by jej nie było.. ale wiem, że będzie... bo juz mnie brzuch boli... i wilgotno..No to mnie pocieszyłaś bo już zaczynałam wątpić przez tą wilgoć :*
Jak ja Ci zazdroszcze !!!!!!!!!!!!!!!!! pieknie... gratulacje z całego serca :* dbaj teraz o siebie :*Dzieki @AgaRS90 :* juz wiem jak wklejac xD tylko teraz zaś mi pisze ze zdjęcie za duże
A może to nie @ tylko dzidzia? Ja też obstawiałam @ dziś w nocy ale dalej nie ma, a dopiero dziś czuje wilgoć chociaż jak podcieram to nic nie ma, taka jakby wilgoć w środku.Hej hej mała... u mnie tak samo.. latam i sprawdzam co chwile.. dzisiaj ma być @... tak bardzo bym chciala by jej nie było.. ale wiem, że będzie... bo juz mnie brzuch boli... i wilgotno..
A może to nie @ tylko dzidzia? Ja też obstawiałam @ dziś w nocy ale dalej nie ma, a dopiero dziś czuje wilgoć chociaż jak podcieram to nic nie ma, taka jakby wilgoć w środku.