reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mam to samo, dlatego nie wiem jak to wytrzymam bo obiecałam mężowi ze w tym miesiącu będzie bez testow :) czuje się jak narkoman na detoksie ;)

Pisalam ze ZAMOWILAM TESTU OWU .. Zrobiłam jeden i nawet cień cienia nic...i mowie kurde..zawsze cienian wychodziło...obejrzałam pudelko...i dopiero na tescie płytkowym ujzalam ledwo widoczny napis HCG hahaha dobra jestem ehhhhh ale już mam :p pewnie tez przestane ..potem :ninja2: jakoś

KatiNails przykro mi:hmm: eh

reklama
I nie przyjdzie :* :)

@KatiNails daj znać jak po wizycie :*
To dobrze że nie przyjdzie ! Gratuluję :)

Na razie w ciąży nie jestem , ale powiem żeby mi prolaktynę sprawdził. Bo od dwóch lat nie karmie a nadal mam resztki pokarmu :/
W piątek zaczynają się płodne więc znów będziemy pracować ;)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie umiem wkleić tego zdjęcia. Ciemna masa ze mnie ;) Tylko tak umiem, mam nadzieję, że Wam wyskoczy :) O 5 rano wstawałam by sikać bo nie mogłam spać!! :)Zobacz media 718646
Gratuuuuulaaaacjeeee! [emoji322][emoji324][emoji323][emoji813]
Ja nie widzę zdjęcia :(
Daj na czyjś komentarz i "odp" a potem na dole masz ikonki - kliknij w tą pomiędzy aparatem i buźką:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Widzeeeee BRAWO GRATULACJE [emoji324][emoji323][emoji813][emoji322] Jeszcze Ewa i Ola na dniach tyle radości [emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nio ja jutro tak jak była na początku zaplanowane :) chociaż dziś czuję jakąś wilgoć, ale @ nie ma póki co. Do wczoraj była normalnie sahara :p

reklama
Do góry