reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oby chociaż już dwa razy mnie mijała w roku 2016 w lutym ale niestety w kwietniu pusty pęcherzyk i 2017 luty też pusty pęcherzyk :(
Walczymy z mężem o drugie dzieciątko mamy syna 4 letniego z 15 lipca 2013.
Jakby się udało to bym się śmiała bo też z lipca by był :)

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja jestem z 19 lipca ;)

reklama
No to dziewczynki u mnie sobotę czas zacząć, @Elodia dziś w nocy nie dotrzymam Ci towarzystwa, będziesz sobie musiała radzić bo ja będę za nas imprezować! Piję za to by się prędko posypały same dwie kreseczki. Wasze zdrówko kobiałki!
Do jutra! [emoji8]
1509201230-1bb3e88bd6548362-aaaaaa.jpeg

No to dziewczynki u mnie sobotę czas zacząć, @Elodia dziś w nocy nie dotrzymam Ci towarzystwa, będziesz sobie musiała radzić bo ja będę za nas imprezować! Piję za to by się prędko posypały same dwie kreseczki. Wasze zdrówko kobiałki!
Do jutra! [emoji8]
1509201230-1bb3e88bd6548362-aaaaaa.jpeg
Pij kochana póki możesz, bo za miesiąc może już nie być tak kolorowo ;)

Ja ostatnio też robilam test i była tylko jedna kreseczka, nic nie wskazywało że zbliża mi się @ i dostałam 2 dni przed nawet jak dostałam @ i po tym teście jakoś mam nadzieję hehe

A bralas tabletki?
Ja wiem ze to jest dobijające bo kiedy Zaczynamy sie starac wyskakuja jakies cuda wianki ale mozliwe ze to jednorazowy wybryk i kolejne cykle beda ok. Tak sie moze zdarzyc . Obserwuj czy to minie predko ale do lekarza i tak bym sie wybrala wlasnie by sie upewnic ze wszystko ok. A mozliwe ze tym razem owulacja u Ciebie przebiegla tak a nie inaczej i jestes tym procentem z krwia:)
No trzymam kciuki

Jak rowniez trzymam kciuki za wasze testowanko dziewczyny. Zbieram sie do domu ale licze ze w pn. Posypia sie poZytywy!!!

Nie brałam nic właśnie :(
A tak miałam nadzieje, że tym razem testowanie będzie pozytywne.... ale przez te krwawienie moja nadzieja umarła :( bo pewnie to juz nie mozliwe.... co myślicie ?

reklama
witam się w sobotni wieczór, u mnie deszcz i ciemno...jeszcze na dodatek dzisiaj zmiana czasu to już całkiem będzie melancholijnie.. :p
dopadło mnie przeziębienie, i to akurat w płodne, ale nie biorę leków tylko odpoczywam. Tak właśnie zastanawiam się czy jest sens starać się dalej (14dc) bo to jednak osłabienie organizmu jest. Owulka jeszcze negatywna, zaraz idę zrobić test.

Do góry