reklama
Mirakulum
Fanka BB :)
R
Moi. Zdaniem wszystko jest mozliwe takze głowa do gory. Nie zalamuj sie
Az musialam do Was napisac . farbuje sobie wlosy a Mezu robi pyszna kolacyjke
Ja zrobilam wlasnie ten test LH i nawet cienia cienia i mowie co jest..dziwaczne zawsze cos tam bylo widac i mysle ...inny test to moze faktycznie...ale po chwili tak go oglafam a na nim pisze HCG ......no zeszzz ..zamowilam lh na bank ehhbbhh takze sobie sprawdzilam
Dzis mnie kulo rano i teraz ciagiem i jutro po poludniu dopiero zrobię bo sklepy od 1pm hehe
Pati ile tej krwi ze sluze . lyzka na dzien lyzeczka??A może któraś z was tak miała ?? opowiadajcie .... bo naprawdę już wariuje...
Ja zrobilam wlasnie ten test LH i nawet cienia cienia i mowie co jest..dziwaczne zawsze cos tam bylo widac i mysle ...inny test to moze faktycznie...ale po chwili tak go oglafam a na nim pisze HCG ......no zeszzz ..zamowilam lh na bank ehhbbhh takze sobie sprawdzilam
Dzis mnie kulo rano i teraz ciagiem i jutro po poludniu dopiero zrobię bo sklepy od 1pm hehe
Elodia
JA mialam grypke a staranka byly a dzisiaj mam 16dc :-) tak ze probuj jesli jest możliwośćwitam się w sobotni wieczór, u mnie deszcz i ciemno...jeszcze na dodatek dzisiaj zmiana czasu to już całkiem będzie melancholijnie.. [emoji14]
dopadło mnie przeziębienie, i to akurat w płodne, ale nie biorę leków tylko odpoczywam. Tak właśnie zastanawiam się czy jest sens starać się dalej (14dc) bo to jednak osłabienie organizmu jest. Owulka jeszcze negatywna, zaraz idę zrobić test.
Veraska
dzieki za radęJA mialam grypke a staranka byly a dzisiaj mam 16dc :-) tak ze probuj jesli jest możliwość
zośkaTośka
To myślicie o tych testach owulacyjnych i ich wynikach ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jotka_
No to czekkam na info kochana oby sie udalo, tfutfutfuMoj chlop tez marudzi ze oczy bardziej sobie popsuje
Milo ze mnie tak pozytywnie znow przywitalas:*
Co do testowania to niewiem bo cykl ostatnio mialam 24dniowy a przewaznie mialam co 28 nawet do 32 dni. Mysle ze poczekam i nawczesniej bede testowac 12 listopada.
Jotka_
4godziny przegladalismy zdjecia do wywolania.
Pati060
Zaciekawiona BB
R
Pati ile tej krwi ze sluze . lyzka na dzien lyzeczka??
Kochana no u mnie było tak że przez dwa dni było bardzo dużo śluzu i krew w nim.... @ mam zawsze bardzo obfite .... to w porównaniu do tego to wiesz tak słabo..... a tak porównywalnie to do @ raz dziennie trzeba by było się zmieniać.... jejku a taką miałam nadzieję bo tak było miłoooo z mężusiem w tym cyklu .... i chyba nie ma co robić sobie nadzieje już ..
reklama
Anuś89
To myślicie o tych testach owulacyjnych i ich wynikach ?
Środkowy wyglada najciemniej.