reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Od 5 lat tak. Jak wracałam po wychowawczym do pracy do piekarni to sama prosiłam o taka zmianę bo mam syna z lekkim porażeniem mózgowym i a to do lekarza specjalisty, a to na rehabilitację trzeba jechać to mi pasuje.

...marzenia mają wielką moc...

Ja mam brata z porażeniem mózgowym, niestety nie lekkim. Kocham nad życie, moja perełka kochana [emoji173]️

reklama
Jak robiłam na typowe nocki to najgorsza godzina dla mnie to 4. Masakra, na stojąco usypiałam.

Oj tak 4 to godzina kryzysu także i u mnie. Ale że kawki nie piję ostatnio(właśnie, która tu pilnowała niepicia kawy???) to tylko herbatkę piję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Od 5 lat tak. Jak wracałam po wychowawczym do pracy do piekarni to sama prosiłam o taka zmianę bo mam syna z lekkim porażeniem mózgowym i a to do lekarza specjalisty, a to na rehabilitację trzeba jechać to mi pasuje.

A często macie wizyty u lekarzy albo rehebilitacje?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Oj tak 4 to godzina kryzysu także i u mnie. Ale że kawki nie piję ostatnio(właśnie, która tu pilnowała niepicia kawy???) to tylko herbatkę piję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
U mnie dziewczyny nie pojadę kawy to patrzą po 2 lub 3 torebki herbaty w jednej szklance. Podobno efekt ten sam, ale jakie walory zdrowotne lub smakowe są to nie wiem.

A często macie wizyty u lekarzy albo rehebilitacje?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
To ciężko stwierdzić. Rehabilitację na oddziale dziennym to mamy 3 razy w roku 6 tygodni po dwa dni w tygodniu. Na oddziale stacjonarnym raz w roku 3 tygodnie. W tym tygodniu mieliśmy biofeedback w poradni urologicznej cały tydzień, akurat urlopie wzięłam. Dochodzi Lekarz rehabilitacji 3 razy w roku, neurolog 2 razy, okulista 4 razy ( do Krakowa z Warszawy jezdzimy), po drodze się trafi zawsze coś jeszcze. Nie byłabym w stanie się zamieniać wiecznie. To tak na ten wiek to jeszcze ma terapię 5 h w przedszkolu, a wcześniej jeździliśmy z turnusu na tursus.

reklama
Do góry