reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No właśnie u mnie dzisiaj sam wybierał, zanudziłam się z deka. Tak to śpi aż chrapie ale jak próbowałam przełączyć to „nie śpię” ‍♀️
Hahaha to jak ja się pytam czy mam wybierać film, i M mówi że niech będzie, to wtedy się go pytam czy aby na pewno nie zaśnie. Zawsze zapowiada że nie zaśnie, ale po najpóźniej godzinie już chrapie, niezależnie od tego jak bardzo interesujący jest film, a gust w tej dziexzinie mamy akurat identyczny

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja tak zawsze za "kawalerki" oglądałam z nim filmy.
-Nie śpij
- No przecież nie śpię
-Ale oczy masz zamknięte
-Słucham!!!

A za chwilę było hrrrrr, hrrrr, hrrrrr....

...marzenia mają wielką moc...

Nosz tak u nas jest zawsze, to chyba w każdym domu ;) nawet kiedyś widziałam taki odcinek rodzinki.pl i dokładnie taka sama scena była, zarywalam boki :)

Ja pracuję w godzinach 18- 2, a i tak muszę przed 7 wstać młodego na autobus wystawić, a później znowu w kimono. Uwielbiam spać! Aż czasami żałowałam, że nie niedzwiedzicą jestem, tak poł roku przekimać, ach marzenia...

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Jak muszę rano wstawać to się nieraz kotłuje do 4 i nie mogę zasnąć, ale jak nie trzeba wstać to zasypiam w 3 sekundy ;)
To powinno być na odwrót hehe ja z kolei muszę byc mocno zmęczona żeby szybko zasnąc bo raczej jestem typem jakiegos nietoperza czy sowy co po nocach szaleje a za dnia śpi

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry