Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja tez,ale ja juz widzialam dwie kreski dwukrotnie a potem dupa, wiec bede czekac na serduszko jak juz![]()
Nie mów że po raz drugi, bo do trzech razy sztuka hahaha a co do tego wątku to masz na myśli jakiś bardziej prywatny czy ogólnie calkiem nowy? I czy w tym wątku ewentualnie jak któraś zafasolkuje to by mogła w nim zostac?@O'Hara masz rację co do bycia w ciąży i ogarniania neta. Za dużo się można dowiedzieć i można zwariować. To będzie czas dla Ciebie, męża i dzidzi. Twoje ciało będzie się zmieniać i bedzies z się musiała do tego przyzwyczaic. Ja tutaj przyszłam dowiedzieć się jak się staracie, właśnie o tych testach, owulacjach i tym podobnych, ale nie wkręciłam się w to. Co będzie to będzie. Ale podczytywałam i zżyłam się z wami i chyba będzie mi szkoda ten wątek opuścić. Z końcem roku trzeba będzie utworzyć jakiś specjalny dla nas. Bedziemy gadać co jemy co czytamy, oglądamy, co planujemy i tym podobne. A tym czasem dobranoc po raz drugi [emoji9]
...marzenia mają wielką moc...
Ja w zeszlym miesiącu mialam krotka nadzieje bo zobaczylam drugą kreskę a kilka godzin później wredne @ przyszło. Ale rtlko jeden jedyny raz od lutego mi sie takie cos zdarzylo, wcześniej zawsze biel vizira była :-/ kochana w każdym razie nie załamuj się tylko walczcie dalej. W tym roku musicie mieć swoje dwie kreseczki! :-*Jakkolwiek chujowo to zabrzmi: przynajmniej wiesz, ze z zajściem nie ma problemu bo u mnie to lipa, ja wogole nie zachodzę [emoji849]
Ale to zabrzmiało....mój stary jak to zwykle po przytulankach zasnął i nawet wybuch bomby by go teraz nie obudził.Wiem, ze miałam iść ale stary zasnął i już nie smęci [emoji16]
Ale to zabrzmiało....mój stary jak to zwykle po przytulankach zasnął i nawet wybuch bomby by go teraz nie obudził.
![]()
![]()
Jestem po raz trzeci!!! Jak mówiłaś. Nie moglam sie powstrzymac przed pojsciem spac zeby nie zerknąć.Nie mów że po raz drugi, bo do trzech razy sztuka hahaha a co do tego wątku to masz na myśli jakiś bardziej prywatny czy ogólnie calkiem nowy? I czy w tym wątku ewentualnie jak któraś zafasolkuje to by mogła w nim zostac?
A mialam iść spać ale były przytulanki po których ja ożywam i spać mi się odechciało a M obrócił się dupą do mnie i zasypia hahahaha
![]()
![]()
Mój na filmach zawsze drzemie niezależnie od tego w jakiej porze snia/nocy film oglądamy :-) maksymalnie godzinę wytrzymuje no chyba, że sam ten film wybierałU mnie to samo ale mój na filmie zasnął. Tak będzie spał na tapczanie teraz do rana, standard![]()
Mój na filmach zawsze drzemie niezależnie od tego w jakiej porze snia/nocy film oglądamy :-) maksymalnie godzinę wytrzymuje no chyba, że sam ten film wybierał
![]()
![]()