reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@O'Hara masz rację co do bycia w ciąży i ogarniania neta. Za dużo się można dowiedzieć i można zwariować. To będzie czas dla Ciebie, męża i dzidzi. Twoje ciało będzie się zmieniać i bedzies z się musiała do tego przyzwyczaic. Ja tutaj przyszłam dowiedzieć się jak się staracie, właśnie o tych testach, owulacjach i tym podobnych, ale nie wkręciłam się w to. Co będzie to będzie. Ale podczytywałam i zżyłam się z wami i chyba będzie mi szkoda ten wątek opuścić. Z końcem roku trzeba będzie utworzyć jakiś specjalny dla nas. Bedziemy gadać co jemy co czytamy, oglądamy, co planujemy i tym podobne. A tym czasem dobranoc po raz drugi [emoji9]

...marzenia mają wielką moc...

@O'Hara masz rację co do bycia w ciąży i ogarniania neta. Za dużo się można dowiedzieć i można zwariować. To będzie czas dla Ciebie, męża i dzidzi. Twoje ciało będzie się zmieniać i bedzies z się musiała do tego przyzwyczaic. Ja tutaj przyszłam dowiedzieć się jak się staracie, właśnie o tych testach, owulacjach i tym podobnych, ale nie wkręciłam się w to. Co będzie to będzie. Ale podczytywałam i zżyłam się z wami i chyba będzie mi szkoda ten wątek opuścić. Z końcem roku trzeba będzie utworzyć jakiś specjalny dla nas. Bedziemy gadać co jemy co czytamy, oglądamy, co planujemy i tym podobne. A tym czasem dobranoc po raz drugi [emoji9]

Nie mów że po raz drugi, bo do trzech razy sztuka hahaha a co do tego wątku to masz na myśli jakiś bardziej prywatny czy ogólnie calkiem nowy? I czy w tym wątku ewentualnie jak któraś zafasolkuje to by mogła w nim zostac?

A mialam iść spać ale były przytulanki po których ja ożywam i spać mi się odechciało a M obrócił się dupą do mnie i zasypia hahahaha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jakkolwiek chujowo to zabrzmi: przynajmniej wiesz, ze z zajściem nie ma problemu bo u mnie to lipa, ja wogole nie zachodzę [emoji849]
Ja w zeszlym miesiącu mialam krotka nadzieje bo zobaczylam drugą kreskę a kilka godzin później wredne @ przyszło. Ale rtlko jeden jedyny raz od lutego mi sie takie cos zdarzylo, wcześniej zawsze biel vizira była :-/ kochana w każdym razie nie załamuj się tylko walczcie dalej. W tym roku musicie mieć swoje dwie kreseczki! :-*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nie mów że po raz drugi, bo do trzech razy sztuka hahaha a co do tego wątku to masz na myśli jakiś bardziej prywatny czy ogólnie calkiem nowy? I czy w tym wątku ewentualnie jak któraś zafasolkuje to by mogła w nim zostac?

A mialam iść spać ale były przytulanki po których ja ożywam i spać mi się odechciało a M obrócił się dupą do mnie i zasypia hahahaha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Jestem po raz trzeci!!! Jak mówiłaś. Nie moglam sie powstrzymac przed pojsciem spac zeby nie zerknąć.
Ta, skad ja znam tą pozycje na misie, dupa do dupy i śpi się. [emoji23]
Chodzi mi o wątek w tym składzie. Starające się, te co zaskoczyły. Takie porostu pogaduchy do poduchy. A czy prywatny czy otwarty to kwestia dogadania.

reklama
Mój na filmach zawsze drzemie niezależnie od tego w jakiej porze snia/nocy film oglądamy :-) maksymalnie godzinę wytrzymuje no chyba, że sam ten film wybierał

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No właśnie u mnie dzisiaj sam wybierał, zanudziłam się z deka. Tak to śpi aż chrapie ale jak próbowałam przełączyć to „nie śpię” ‍♀️

Do góry