reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Link do: Staraczki 2018
Jak coś to ONAONAONA może Cię wpisać

Mozecie wklejac linkk. Super!!!

Ja juz wolneeeeeeeeeeeeeeeeeee i nuda ale za to mamy sloneczny dzien.

Ja sie zbadalam
I nie wiem co jest grane
Moje cialo swirujje:confused2:

Mam sluz jak bialko jaja .duzo na zewnątrz.. rozciagliwy na 2cm plus szyjka wysoko rozpulchniona i otwarta jak usta( bo rodzilam).opuszek głęboko wpada hm i tylko czekam do chociaz 14 by zrobic test owulacyjny bo zglupialam totalnie .......... Teoretyczne mam 10 dni do ovu no ale widocznie bedzie szybciej hmmmmmmm

I rozchmurzycccc mi sie prosze.no:oo:

Czemu emotki moje sie nie dodaja tylko te stad!!!!! Wrrrrr:realmad:

Ja juz wolneeeeeeeeeeeeeeeeeee i nuda ale za to mamy dzien.

Ja sie zbadalam
I nie wiem co jest grane
Moje cialo swirujje

Mam sluz jak bialko jaja .duzo na zewnątrz.. rozciagliwy na 2cm plus szyjka wysoko rozpulchniona i otwarta jak usta( bo rodzilam).opuszek głęboko wpada hm i tylko czekam do chociaz 14 by zrobic test owulacyjny bo zglupialam totalnie .......... Teoretyczne mam 10 dni do ovu no ale widocznie bedzie szybciej hmmmmmmm
dopisz mnie kochana.. - Maja, 28 , cylk - 6, starania o 1 dziecko... ostatnia @ 29.09.2017

Ja sie zbadalam
I nie wiem co jest grane
Moje cialo swirujje

I rozchmurzycccc mi sie prosze.no

Oj może sie poprzestawialo... rob testy ovu :*

Ja sie zbadalam
I nie wiem co jest grane
Moje cialo swirujje

No ja nie wiem co to może być ale skoro szyjka otwarta i śluz wygląda jak płodny to może faktycznie owu :)
ps. leciało ? że @ ?
No właśnie sama nie wiem, zawsze na @ miałam wrażenie że jest bardziej wilgotno, a teraz zero śluzu, może mam tylko jakieś takie złudzenie jakby ciekło :p

reklama
Do góry