Jotka_
Fanka BB :)
Bo za duzo myslisz..Ej jakoś tak nagle popsuł mi się humor, chętnie to bym se pobeczała, ogólnie to poszłabym najchętniej do domu już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo za duzo myslisz..Ej jakoś tak nagle popsuł mi się humor, chętnie to bym se pobeczała, ogólnie to poszłabym najchętniej do domu już
Cudne to to!To ja bardziej w te strone
Kiedys na zamowienie fraz czasem
Rysowalam na scianCg postacie bajkowe to tak.
Ost brak czasu
No właśnie nie myślę nic a nic teraz. Normalnie jakoś się zawiesiłamBo za duzo myslisz..
A tam, kobieta nie umie nie myśleć=DNo właśnie nie myślę nic a nic teraz. Normalnie jakoś się zawiesiłam
No właśnie czasem tak mam, że wystarczy że ktoś powie albo zrobi coś nie po mojej myśli i od razu u mnie zmiana humoruA tam, kobieta nie umie nie myśleć=D
Mała.. glowa do góry... dla pocieszenia ja tez mam taki dzis dzien... malo tego.. wkręcam sobie każde objawy jakie tylko mogą byc... alez mnie mdli... taaa... jak sobie wkręce to i mdliNo właśnie nie myślę nic a nic teraz. Normalnie jakoś się zawiesiłam
Kurde to ja tak nie umiem na zawołanie mieć objawów. Ale humor umiem sobie łatwo i szybko zepsuć z byle powodu.Mała.. glowa do góry... dla pocieszenia ja tez mam taki dzis dzien... malo tego.. wkręcam sobie każde objawy jakie tylko mogą byc... alez mnie mdli... taaa... jak sobie wkręce to i mdli
Kurde to ja tak nie umiem na zawołanie mieć objawów. Ale humor umiem sobie łatwo i szybko zepsuć z byle powodu.
Jedną wypiłam i jestem w trakcie picia drugiej Czasem sobie myślę, że jestem trochę zazdrosna o dzieci M, o to, że on dużo czasu z nimi spędza, a przecież powinno mnie to cieszyć...ja własnie mam.. wmawiam sobie a potem rozczarowanie i załamka... co do humoru to siłą rzeczy sie psuje.. ah... a tak co tam ? Kawe wypiłas ? ( taka zmiana tematu )
ja tez druga ... wiesz, wydaje mi sie, że nie powinnaś byc zazdrosna... tak powinno byc.. a to tylko dobrze o Nim świadczy...Jedną wypiłam i jestem w trakcie picia drugiej Czasem sobie myślę, że jestem trochę zazdrosna o dzieci M, o to, że on dużo czasu z nimi spędza, a przecież powinno mnie to cieszyć...