reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ja tez druga :p... wiesz, wydaje mi sie, że nie powinnaś byc zazdrosna... tak powinno byc.. a to tylko dobrze o Nim świadczy...
No właśnie o tym wiem, bo sama widzę, że jest dobrym tatą i takim też będzie dla naszego dziecka ale czasem tak jakoś samo mi się robi, szczególnie gdy podłapuję małego doła. Dziękuję, że mi o tym piszesz i utwierdzasz, że moje humory nie powinny wpływać na takie postrzeganie rzeczywistości :)

reklama
Jeszcze 2 godziny i do domu :) Mam nadzieję, że chociaż widok tego malutkiego bodziaka poprawi mi humor :)
no nie powinny... Bo to naprawde dobrze o Nim świadczy... pomyśl sobie własnie jaki bedzie wspaniały dla Waszego maleństwa... to tylko powód do dumy...
2 godziny ?? wow... ja 4 :(.. ale jakoś nie czekam na to.. w domu sama siedze... moj to będzie pewnie dopiero w ndz wieczorem... :( i taki samotny weekend.. a wtedy bardziej sie mysli.. wmawia... ale trzeba jakoś myslec pozytywnie.. bo co...

no nie powinny... Bo to naprawde dobrze o Nim świadczy... pomyśl sobie własnie jaki bedzie wspaniały dla Waszego maleństwa... to tylko powód do dumy...
2 godziny ?? wow... ja 4 :(.. ale jakoś nie czekam na to.. w domu sama siedze... moj to będzie pewnie dopiero w ndz wieczorem... :( i taki samotny weekend.. a wtedy bardziej sie mysli.. wmawia... ale trzeba jakoś myslec pozytywnie.. bo co...
Ciągle o tym myślę, dlatego też w jakimś stopniu dużo łatwiej mi było podjąć decyzję o staraniach :)
Strasznie mi przykro, że nie możecie spędzać razem więcej czasu, wiem jak musi Ci być ciężko, ja to szaleje z tęsknoty jak nie widzę M jeden dzień.

Ciągle o tym myślę, dlatego też w jakimś stopniu dużo łatwiej mi było podjąć decyzję o staraniach :)
Strasznie mi przykro, że nie możecie spędzać razem więcej czasu, wiem jak musi Ci być ciężko, ja to szaleje z tęsknoty jak nie widzę M jeden dzień.
no... nie jest łatwo... nie jest... :( ale tak bywa.. :(

reklama
majaaaa a Ty kiedy testujesz? Wpisz się do tabelki będzie łatwiej śledzić :)
a jakiej tabelki ? ja to nieogarnieta... ogólnie @ ma przyjśc w pon.. i tak pewnie bedzie jak nie wcześniej.. póki co nie nastawiam sie... ewentualnie jak sie spóźni.. chociaż ostatnio spóźniła sie 3 dni.. i co chwile testy robiłam z taką nadzieją.. i nic.. :(

Do góry