Anuś89
Fanka BB :)
Bo ja tak szukam w innych jakiegoś utwierdzenia, że może jednak mnie też się uda, bo mam zero objawów
Haha jedziemy na tym samym wózku
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo ja tak szukam w innych jakiegoś utwierdzenia, że może jednak mnie też się uda, bo mam zero objawów
Nio Byle za 9 miesięcy z wózkiem a nie na wózkuHaha jedziemy na tym samym wózku
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nio Byle za 9 miesięcy z wózkiem a nie na wózku
Kurcze fajnie by było być w lipcówkach, tym bardziej, że mi kalkulator wylicza termin na 9 lipca a mam urodziny 11 lipca taki prezencik urodzinowyW dwoch wczesniejszych ciazach tez zadnych objawow nie mialam. Takie wyrazne objawy to raczej po terminie @ sie ujawniają. Dziewczyny trzymam kciuki! Chcę by jak najwięcej nas w lipcowkach bylo! Najlepiej to wszystkie
Mi tez wylicza na 9 lipca, a 17 mamy 8 rocznice slubuKurcze fajnie by było być w lipcówkach, tym bardziej, że mi kalkulator wylicza termin na 9 lipca a mam urodziny 11 lipca taki prezencik urodzinowy
To mi wylicza na 21 lipca a 8 mam urodziny tak że bym miala prezencik troche po urodzinach ale zawszeKurcze fajnie by było być w lipcówkach, tym bardziej, że mi kalkulator wylicza termin na 9 lipca a mam urodziny 11 lipca taki prezencik urodzinowy
No fajnie nie mogę sie doczekać waszych testów tak samo jak mojego poniedzialkowego :*Ale by było jakbyśmy obie były w ciąży, fajnie byłoby się nawzajem wspierać i rodzić w jednym terminie
Elodia kto to wie, może dzidzi będzie się spieszyło, żeby Cię już zobaczyć