reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mam dzisiaj dzien mega leniucha ale to orzez grypkę. Tsmpka mi poki co spadla do normalnej ale jak tu przy grypce, zaraz moze znowu nagle wzrosnąć. Nic no musze to wylezec.

Dziewczyny myslicie ze jakas szansa w tym cyklu w ogole jest mimo choroby?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Przez chorobę często się coś poprzesuwa więc szansa jest zawsze, a byłaś już u lekarza czy dopiero idziesz?

reklama
Witam się ze wszystkimi staraczkami :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witaj! :)
To jest bardzo zdrowe podejście i tak szczerze mówiąc to na Twoim miejscu też bym ten tydzień poczekała :) także życzę wytrwałości, a jakby co to pamiętaj żeby się tu nam pochwalić ;)
Bardzo dziękuję. Zobaczymy jak długo moje podejście się będzie trzymać. :D ale będę walczyć ze soba, żeby jednak testować najszybciej 2.11 :D
No jasne, że się pochwalę. Pierwsze co zrobię, to tu napisze :D

Witaj :) Też będziesz testowała w najbliższym czasie?

Zaczęliśmy starania od tego cyklu. Cykle mam 27/28 a przytulanko zaczęliśmy już od 8 dc. Wiem, że nie duże szanse są na to aby udało się w pierwszym cyklu wiec na nic się nie nastawiam ale zobaczymy :)

Testowanie jeszcze trochę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zaczęliśmy starania od tego cyklu. Cykle mam 27/28 a przytulanko zaczęliśmy już od 8 dc. Wiem, że nie duże szanse są na to aby udało się w pierwszym cyklu wiec na nic się nie nastawiam ale zobaczymy :)

Testowanie jeszcze trochę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wcale nie jest powiedziane, że nie ma dużych szans na to, że udało się za pierwszym razem :) więc kto wie :)

Ja mam dzisiaj dzien mega leniucha ale to orzez grypkę. Tsmpka mi poki co spadla do normalnej ale jak tu przy grypce, zaraz moze znowu nagle wzrosnąć. Nic no musze to wylezec.

Dziewczyny myslicie ze jakas szansa w tym cyklu w ogole jest mimo choroby?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No teoretycznie przy gorączce to mało prawdopodobne, ale to tylko teoria. Wiec próbuj, a może się uda :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry