reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja wlasnie się w tym miesiacu na @ nastawiałam, więc trochę przeraża mnie jej brak, muszę szczerze powiedzieć ;) szczególnie, że właśnie jestem na etapie zmiany pracy, co mi wyskoczyło akurat w najmniej spodziewanym momencie. Wiec jestem trochę przerażona, ale zobaczymy :) jak nie przyjdzie, to tez nie będę narzekać :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A kiedy będziesz sikać?:)

reklama
Zobacz załącznik 827141

Ma być twarda:) i Zamknięta i myślałam ze wysoko ale chyba inaczej to interpretowalam..przejzalam wykresy zaciazonych i byly twarde nisko zamkniete hmmmmmmm dobra juz rozumiem
Pozatym sprawdzac o tej samej porze
No ja właśnie słyszałam, że albo ma być pulchna i wysoko albo twarda i nisko i już nic nie wiem :p
Czyli ma być tak, że można dotknąć czy nie?

14dc miałam lekki ból podbrzusza a w 15dc był już silny, że nie wytrzymałam i wzięłam tabletkę, więc tak sobie przyjęłam, że owu była w 15dc :) Czyli test wypadłby 2 tygodnie po owu więc chyba już coś powinien pokazać nie?
No teoretycznie powinien coś pokazać, ale pamiętaj, że niektórym dziewczynom wyszło coś dopiero tydzień po spodziewanej @ także wszystko zależy od organizmu, ale sikaj w niedzielę, jak coś wyjdzie to już się będziemy cieszyć :)

reklama
No teoretycznie powinien coś pokazać, ale pamiętaj, że niektórym dziewczynom wyszło coś dopiero tydzień po spodziewanej @
No właśnie zdaję sobie sprawę, że po prostu może być za wcześnie :) No ale zrobię i zobaczymy, jak nic nie będzie to powtórzę za parę dni :) Wolę zrobić niż kolejne dni myśleć i zastanawiać się czy może się udało. O ile oczywiście @ się nie pojawi wcześniej.

Do góry