reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja wlasnie się w tym miesiacu na @ nastawiałam, więc trochę przeraża mnie jej brak, muszę szczerze powiedzieć ;) szczególnie, że właśnie jestem na etapie zmiany pracy, co mi wyskoczyło akurat w najmniej spodziewanym momencie. Wiec jestem trochę przerażona, ale zobaczymy :) jak nie przyjdzie, to tez nie będę narzekać :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A kiedy będziesz sikać?:)

reklama
Zobacz załącznik 827141

Ma być twarda:) i Zamknięta i myślałam ze wysoko ale chyba inaczej to interpretowalam..przejzalam wykresy zaciazonych i byly twarde nisko zamkniete hmmmmmmm dobra juz rozumiem
Pozatym sprawdzac o tej samej porze
No ja właśnie słyszałam, że albo ma być pulchna i wysoko albo twarda i nisko i już nic nie wiem :p
Czyli ma być tak, że można dotknąć czy nie?

14dc miałam lekki ból podbrzusza a w 15dc był już silny, że nie wytrzymałam i wzięłam tabletkę, więc tak sobie przyjęłam, że owu była w 15dc :) Czyli test wypadłby 2 tygodnie po owu więc chyba już coś powinien pokazać nie?
No teoretycznie powinien coś pokazać, ale pamiętaj, że niektórym dziewczynom wyszło coś dopiero tydzień po spodziewanej @ także wszystko zależy od organizmu, ale sikaj w niedzielę, jak coś wyjdzie to już się będziemy cieszyć :)

reklama
No teoretycznie powinien coś pokazać, ale pamiętaj, że niektórym dziewczynom wyszło coś dopiero tydzień po spodziewanej @
No właśnie zdaję sobie sprawę, że po prostu może być za wcześnie :) No ale zrobię i zobaczymy, jak nic nie będzie to powtórzę za parę dni :) Wolę zrobić niż kolejne dni myśleć i zastanawiać się czy może się udało. O ile oczywiście @ się nie pojawi wcześniej.

Do góry