reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@ONAONAONA tempka mi spadla do 37,5 ale i tak mloda do szkoly a ja do lekary ide. Cos czuje ze bede duzo spala. Miesnie mnie juz nie bolą i nie mam drgawek ale zapewne tempka mi powroci. Tylko tego cyklu szkoda. Przez glupie grypsko .

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja Ci niestety nie pomogę, czytałam sporo o tej szyjce, ale na różnych stronach są trochę sprzeczne informacje więc nie wiem które są prawidłowe, a poza tym próbowałam ją sobie badać przez krótki czas ale dałam sobie spokój bo wprawdzie wiedziałam czy jest twarda czy miękka, ale już czy wysoko czy nisko to nie, a dodatkowo jak dla mnie to ona cały czas była otwarta więc wolę tam nie gmerać bo i tak niczego sensownego się nie dowiem :)
No właśnie też czytałam i te info wydają mi się sprzeczne i powiem Ci, że też ciężko mi było określić czy jest otwarta czy zamknięta bo miałam wrażenie, że zawsze jest otwarta do wczoraj kiedy była inna niż zawsze, taka jakby mocno spięta.
Olcia, zostaw ta szyjkę bo macaniem to sobie krzywdę można tylko zrobić. :)
Już nic nie gmeram ;) Tak mnie poniosło ten jeden raz.
Normalnie zżera mnie już ciekawość, a po tym macaniu szyjki to już w ogóle :p Nie wiem czy dotrwam do 31 go z testowaniem, coś czuję, że zatestuję w niedzielę :p

Dzień dobry w ten mokry czwartek :) Jutro w końcu piąteczek i pracowity weekendzik :D Planujemy położyć gładź w salonie u mnie w domu, potem szlifowanie, malowanie i będę mogła w końcu go urządzać po kilku latach czekania :-) :) Możecie polecić jakieś fajne farby w kolorze jasnym szarym ale nie wpadającym w niebieski czy fioletowy, które można myć?

Dzień dobry mnie dopadła bezsenność;) o 4.45 dziś już jadłam serek wiejski. Dzieciaki. Dopiero się budzą. Ja już posprzątałam kuchnie.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry, swiat jest piekniejszy jesli uzyjesz zamiast slowa czwartek, PRZED PIĄTEK. =D
No faktycznie :)

Jako, że mój M dziś musi iść do apteki to przy okazji powiedziałam żeby kupił mi test :-D A miałam być twarda i kupić dopiero w poniedziałek żeby mnie nie kusiło :p
Robiłyście może Bobo test strumieniowy?

Ostatnia edycja:
@ONAONAONA tempka mi spadla do 37,5 ale i tak mloda do szkoly a ja do lekary ide. Cos czuje ze bede duzo spala. Miesnie mnie juz nie bolą i nie mam drgawek ale zapewne tempka mi powroci. Tylko tego cyklu szkoda. Przez glupie grypsko .

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Też dzis rano poczułam ze mnie cos bierze ale mam nadzieje fałszywy alarm bo as szkodaa okazji wrrr

Ookatkaoo uzadzasz gniazdkoo hihihihi
Człek szczęśliwy to naladowany dodatnie!! :))

reklama
Witam się w ten PRZED PIĄTEK , FAKTYCZNIE LEPIEJ BRZMI. :wink: Mi się ten tydzień tak dłuży przez @ że jak sobie pomyślę o weekendzie to chociaż trochę humor się poprawia

Olaa7 pisze:
Dzień dobry w ten mokry czwartek :) Jutro w końcu piąteczek i pracowity weekendzik :D Planujemy położyć gładź w salonie u mnie w domu, potem szlifowanie, malowanie i będę mogła w końcu go urządzać po kilku latach czekania :-) :) Możecie polecić jakieś fajne farby w kolorze jasnym szarym ale nie wpadającym w niebieski czy fioletowy, które można myć?[/QUOTE]

Ja planowałam tej jesieni malowanie innymi kolorami niż biały ale jak zobaczyłam ile tego jest w sklepach to chyba zostanę przy odświeżeniu tylko. A że mały mi ostatnio wymalował jak to on określił "całą nasą lodzinę" na ścianie to malowanie mur beton nas czeka. Chociaż fajnie mu to wyszło nie powiem :cool2:

Zdrówka dla chorowitków ;)

Do góry