reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja właśnie byłam w toalecie. Zaczyna się, @ w natarciu już mi leci taki zaróżowiony śluz. Jak zwykle na dzień, dwa przed @
Ja pierd.., i znów wszystko od nowa, już nie mam na to siły. Tak bardzo by.m chciała sobie odpuścić i wziąć to na luzie, ale kurka nie mogę. To silniejsze ode mnie!
Niby wiedziałam, ze tak będzie. Czułam to ale i tak jest mi galaktycznie przykro. Siedzę w pracy i łzy mi same napływają do oczu. Muszę się ogarnąć jakoś, bo ludzie patrzą. [emoji25][emoji25]
Biedactwo=( kochana bedzie dobrze musi.

reklama
Oczywiscie, ja po porodzie od poloznej uslyszalam ze mam sutki za male i nie bede karmila.. po 3dniach nie bylo mleka nawet kropli wypuscili nas z zaleceniem mm. Ale przez caly wieczor noc ranek przystawialam malego , taka bylam zdeterminowana i wreszcie po poludniu zrobil sie nawal.. sikalo mu w buzie a on jadl jak szalonu jak maszna po 18wszedl dodo domui siedzialam w kaluzy cala morka i, plakalam ze szczescianie ze sie udalonie. Karmilismy siesie suma sumaru 18mies=)
U mnie niby coś tam było, ale mało i pomimo tego, że też trzymałam go cały czas przy cycu, przestawiałam tylko z jednego na drugi, to nic to nie dawało, mały był ciągle głodny a ja mało nie wpadłam w depresję z tego powodu, ciągle płakałam trzymając go przy piersi, że nie nadaję się na matkę, bo nie potrafię nawet dziecka wykarmić... Trudne to było dla mnie bardzo i z bólem serca podawałam mu butelkę, ale na szczęście i tak mama była dla niego ważniejsza od butelki i nie zrezygnował z cycka :)

U mnie niby coś tam było, ale mało i pomimo tego, że też trzymałam go cały czas przy cycu, przestawiałam tylko z jednego na drugi, to nic to nie dawało, mały był ciągle głodny a ja mało nie wpadłam w depresję z tego powodu, ciągle płakałam trzymając go przy piersi, że nie nadaję się na matkę, bo nie potrafię nawet dziecka wykarmić... Trudne to było dla mnie bardzo i z bólem serca podawałam mu butelkę, ale na szczęście i tak mama była dla niego ważniejsza od butelki i nie zrezygnował z cycka :)
Gratuluję Ci wytrwałości=)

Ja właśnie byłam w toalecie. Zaczyna się, @ w natarciu już mi leci taki zaróżowiony śluz. Jak zwykle na dzień, dwa przed @
Ja pierd.., i znów wszystko od nowa, już nie mam na to siły. Tak bardzo by.m chciała sobie odpuścić i wziąć to na luzie, ale kurka nie mogę. To silniejsze ode mnie!
Niby wiedziałam, ze tak będzie. Czułam to ale i tak jest mi galaktycznie przykro. Siedzę w pracy i łzy mi same napływają do oczu. Muszę się ogarnąć jakoś, bo ludzie patrzą. [emoji25][emoji25]
Tule z całego serca! Dla dziecka siły znajdziesz!

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Do góry