Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dziś też jakoś tak zawiało chłodem rano.Dzien dobry!
Dziewczyny zadnego pesymizmu! Myslmy pozytywnie
Ja wlasnie czekam, az panowie mi zmienia opony na zimowe. W Tatrach syplo sniegiem I czuc juz to zimno w powietrzu.
Mnie chwycily mdlosci, ale sie tym nie sugeruje, bo pewnie urojone![]()
A skąd wiesz może jednak Tobie się uda.... ? Znowu te negatywne fluidy! Myśl pozytywnieA skąd wiesz moze jednak Ci się uda :-)
![]()
![]()
Z całym szscunkiem i podziwem dla twojego udanego zlotego strzalu w pierwszym cyklu :-) uwierz, że gdybyś się starała dłużej to raczej byś nie myslala za pozytywnie :-) czasami próbuję ale tylko na początku cyklu zwykle z nadzieją patrzę że o moze tym razem itp itd ale zwykle jak @ się konczy juz te pozytywne fluidy idą w pi zdu :-)A skąd wiesz może jednak Tobie się uda.... ? Znowu te negatywne fluidy! Myśl pozytywnie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Ci tych mdłości zazdroszczę....No a u mnie właśnie dziś rano pierwszy raz takie jakby lekkie mdłości gdy leżałam na boku ale odwróciłam się na plecy i było zaraz ok. Zobaczymy czy to się powtórzy.
Kochana te mdłości to może za dużo powiedziane, po prostu koło 5 wstałam, potem się położyłam i już prawie zasypiałam i czuję, że coś nie halo, ale szybko przeszło i teraz nic się nie dzieje, więc nawet nie wiem czy to faktycznie były mdłości czy tylko moje schizyAle Ci tych mdłości zazdroszczę....
![]()
![]()