reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja zawsze miałam problem z wyborem imion dla chłopca, chociaż od zawsze podobał mi się Kajtek, ale mojemu byłemu się nie podobało. Na szczęście M się zgadza :p

reklama
Dzien dobry!
Dziewczyny zadnego pesymizmu! Myslmy pozytywnie :)
Ja wlasnie czekam, az panowie mi zmienia opony na zimowe. W Tatrach syplo sniegiem I czuc juz to zimno w powietrzu.
Mnie chwycily mdlosci, ale sie tym nie sugeruje, bo pewnie urojone ;)

Dzien dobry!
Dziewczyny zadnego pesymizmu! Myslmy pozytywnie :)
Ja wlasnie czekam, az panowie mi zmienia opony na zimowe. W Tatrach syplo sniegiem I czuc juz to zimno w powietrzu.
Mnie chwycily mdlosci, ale sie tym nie sugeruje, bo pewnie urojone ;)
U mnie dziś też jakoś tak zawiało chłodem rano.
Mdłości u mnie też raczej urojone.

Co do mdłości to mam ale po lekach i narkozie :( przed zabiegiem dla pewności jeszcze zrobili mi betę żeby wiedzieć co z lekami, ale w obecnej sytuacji dobrze że okazało się że w tym miesiącu się nie udało

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No a u mnie właśnie dziś rano pierwszy raz takie jakby lekkie mdłości gdy leżałam na boku ale odwróciłam się na plecy i było zaraz ok. Zobaczymy czy to się powtórzy.

A skąd wiesz moze jednak Ci się uda :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A skąd wiesz może jednak Tobie się uda.... ? Znowu te negatywne fluidy! Myśl pozytywnie :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A skąd wiesz może jednak Tobie się uda.... ? Znowu te negatywne fluidy! Myśl pozytywnie :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Z całym szscunkiem i podziwem dla twojego udanego zlotego strzalu w pierwszym cyklu :-) uwierz, że gdybyś się starała dłużej to raczej byś nie myslala za pozytywnie :-) czasami próbuję ale tylko na początku cyklu zwykle z nadzieją patrzę że o moze tym razem itp itd ale zwykle jak @ się konczy juz te pozytywne fluidy idą w pi zdu :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ale Ci tych mdłości zazdroszczę....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Kochana te mdłości to może za dużo powiedziane, po prostu koło 5 wstałam, potem się położyłam i już prawie zasypiałam i czuję, że coś nie halo, ale szybko przeszło i teraz nic się nie dzieje, więc nawet nie wiem czy to faktycznie były mdłości czy tylko moje schizy :oo_O
Tak szczerze to jakoś się nie nastawiam, żeby się udało, zawsze byłam przekonana, że jak się zajdzie w ciążę to ma się te różne objawy a u mnie praktycznie cisza... No ale też się nie załamuję i nie mam jakiś negatywnych myśli, że na pewno nie wyszło i że nie wyjdzie jeszcze przez długi czas :) M mi dziś napisał, że mamy czas i że chce mieć ze mną dzidziusia :) Normalnie miód na moje serce

Do góry