Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja rodzilam bez znieczulenia i powiem jedno - nigdy wiecej bez znieczulenia heheA czy poród faktycznie aż tak bardzo boli? Bo jak tak patrzę na niektóre filmy to sobie myślę, że chyba ich trochę ponosi fantazja![]()
Tego pytania lepiej nie zadawać w Polsce jest tendencja "przepychania sie", który poród był trudniejszy, dłuższy i w ogóle masakra.A czy poród faktycznie aż tak bardzo boli? Bo jak tak patrzę na niektóre filmy to sobie myślę, że chyba ich trochę ponosi fantazja![]()
Dzięki [emoji173]Mam nadzieję, ze razem nie będziemy się nakręcać tylko wspierać i głupoty wybijać tym co już im się hormony na mózg rzucą
Aga RS90 nie stresuj na zapas . Koleżanka z biura tez kilka razy antybiotyki brała w ciąży bo ciągle jakies choróbska ją dopadały w zimie., w lipcu urodziła super chłopaka, ponad 4 kilo. Ty tez się wykurujesz i wtedy będziesz się tą ciążą cieszyć![]()
Witajcie dziewczynymogę dolaczyc? To mój pierwszy miesiąc staran i czuje ze chyba się udało ciągną mnie jajniki, mam wyostrzony węch, rano mnie zemdlilo, tkliwe sutki albo już tak sobie wkrecilam nie wiem. Okres mam dostać w piątek i chyba jutro już będę testować myslicie ze juz coś wyjdzie? Pozdrawiam
![]()
WitajWitajcie dziewczynymogę dolaczyc? To mój pierwszy miesiąc staran i czuje ze chyba się udało ciągną mnie jajniki, mam wyostrzony węch, rano mnie zemdlilo, tkliwe sutki albo już tak sobie wkrecilam nie wiem. Okres mam dostać w piątek i chyba jutro już będę testować myslicie ze juz coś wyjdzie? Pozdrawiam
![]()