reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A bo ty za krótko się starałas dzięki Bogu i nie masz tak wypaczonej psychy żeby desperacko świece stawiać ;) po którymś razie tez byś pewnie „na wszelki wypadek” strzeliła świece ;)
No to potwierdzasz teorie ze jak się trafi kamikadze to dotrze do celu choćby niewiadomo co ;)
Poduszka pod tyłek i gitara[emoji173] to starczy :)

No na szczęście się udało od razu:) to dopiero pierwsze dziecko, zobaczymy co będzie przy następnym.. oby też tak szybko poszło [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak:) 6 tydzień i 1 dzień :)
Za tydzień wizyta, mam nadzieję że będzie widać serduszko[emoji173]

Pytanie dla mam-chodziłyście na usg z tatusiami?

Tak, ja chodziłam z mężem jeśli tylko była taka możliwość, w sensie nie był akurat w delegacji, ale na tym najważniejszym usg czyli ok. 12 tygodnia był razem ze mną :) to niesamowite przeżycie dla obojga przyszłych rodziców :)

Ostatnia edycja:
Poduszka pod tyłek i gitara[emoji173] to starczy :)

No na szczęście się udało od razu:) to dopiero pierwsze dziecko, zobaczymy co będzie przy następnym.. oby też tak szybko poszło [emoji173]

Będzie dobrze! Póki co ciesz się pierwszym [emoji7][emoji256]

Właśnie ostatnio mam tak sobie myślałam, ze może zaszkodzi bo za bardzo się mięśnie napinają? [emoji848]
No właśnie ja wierzę w to, że jak się napinają to wciągną więcej do środka :) ostatnio gdzieś czytałam, że ogólnie ćwiczenia fizyczne pomagają, bo właśnie usprawniają pracę mięśni przez co wszystko może lepiej się tam przemieszczać, nie tylko żołnierzyki ale też komórki jajowe :)

No i jak sobie sięgam pamięcią, co robiłam przed pierwszą ciążą a czego teraz nie było to własnie były ćwiczenia. Oczywiście nie mam pewności czy to na pewno to pomogło, ale myślę, że warto spróbować także od początku tego cyklu ćwiczę ;)

Tak, wiem że już mi padło na mózg od tych bezowocnych starań i że naiwnie wierzę w głupoty, ale trzeba się czymś zająć żeby nie myśleć więc czy to ćwiczenia czy cokolwiek innego ważne, że odwraca uwagę chociaż na chwilę ;)

reklama
No i jak sobie sięgam pamięcią, co robiłam przed pierwszą ciążą a czego teraz nie było to własnie były ćwiczenia. Oczywiście nie mam pewności czy to na pewno to pomogło, ale myślę, że warto spróbować także od początku tego cyklu ćwiczę ;)

Ja tez ćwiczę, zawsze ćwiczyłam ale nie mogę przesadzać, delikatnie bo po przepuklinie kręgosłupa jestem i tak sobie myśle ze pewnie przez ta przepuklinę mi się nie udawało, zwłaszcza ze silne leki łykałam. No ale już jest dużo lepiej także będzie dobrze! ;)

Do góry