reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A bo ty za krótko się starałas dzięki Bogu i nie masz tak wypaczonej psychy żeby desperacko świece stawiać ;) po którymś razie tez byś pewnie „na wszelki wypadek” strzeliła świece ;)
No to potwierdzasz teorie ze jak się trafi kamikadze to dotrze do celu choćby niewiadomo co ;)
Poduszka pod tyłek i gitara[emoji173] to starczy :)

No na szczęście się udało od razu:) to dopiero pierwsze dziecko, zobaczymy co będzie przy następnym.. oby też tak szybko poszło [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak:) 6 tydzień i 1 dzień :)
Za tydzień wizyta, mam nadzieję że będzie widać serduszko[emoji173]

Pytanie dla mam-chodziłyście na usg z tatusiami?

Tak, ja chodziłam z mężem jeśli tylko była taka możliwość, w sensie nie był akurat w delegacji, ale na tym najważniejszym usg czyli ok. 12 tygodnia był razem ze mną :) to niesamowite przeżycie dla obojga przyszłych rodziców :)

Ostatnia edycja:
Poduszka pod tyłek i gitara[emoji173] to starczy :)

No na szczęście się udało od razu:) to dopiero pierwsze dziecko, zobaczymy co będzie przy następnym.. oby też tak szybko poszło [emoji173]

Będzie dobrze! Póki co ciesz się pierwszym [emoji7][emoji256]

Właśnie ostatnio mam tak sobie myślałam, ze może zaszkodzi bo za bardzo się mięśnie napinają? [emoji848]
No właśnie ja wierzę w to, że jak się napinają to wciągną więcej do środka :) ostatnio gdzieś czytałam, że ogólnie ćwiczenia fizyczne pomagają, bo właśnie usprawniają pracę mięśni przez co wszystko może lepiej się tam przemieszczać, nie tylko żołnierzyki ale też komórki jajowe :)

No i jak sobie sięgam pamięcią, co robiłam przed pierwszą ciążą a czego teraz nie było to własnie były ćwiczenia. Oczywiście nie mam pewności czy to na pewno to pomogło, ale myślę, że warto spróbować także od początku tego cyklu ćwiczę ;)

Tak, wiem że już mi padło na mózg od tych bezowocnych starań i że naiwnie wierzę w głupoty, ale trzeba się czymś zająć żeby nie myśleć więc czy to ćwiczenia czy cokolwiek innego ważne, że odwraca uwagę chociaż na chwilę ;)

reklama
No i jak sobie sięgam pamięcią, co robiłam przed pierwszą ciążą a czego teraz nie było to własnie były ćwiczenia. Oczywiście nie mam pewności czy to na pewno to pomogło, ale myślę, że warto spróbować także od początku tego cyklu ćwiczę ;)

Ja tez ćwiczę, zawsze ćwiczyłam ale nie mogę przesadzać, delikatnie bo po przepuklinie kręgosłupa jestem i tak sobie myśle ze pewnie przez ta przepuklinę mi się nie udawało, zwłaszcza ze silne leki łykałam. No ale już jest dużo lepiej także będzie dobrze! ;)

Do góry