reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jakoś tak mi niezręcznie pisać co u mnie pośród tych radosnych nowin, ale muszę się komuś wygadać bo mi smutno i źle... Otóż będąc wczoraj na monitoringu usłyszałam dwie wiadomości: dobrą i złą. Dobra jest taka, że jest pęcherzyk prawidłowej wielkości, a ta gorsza jest taka, że prawdopodobnie mam polip w macicy, który może skutecznie utrudniać osiągnięcie zamierzonego celu.... także raczej nie mam szans na ciążę w tym roku. Za miesiąc mam iść na zabieg histeroskopii, co wiąże się z przerwaniem starań.
Ale juz wiesz czemu sie nie udawalo i co musisz robic by bylo lepiej. Poddasz sie zabiegowi a potem bedzie tylko lepiej i naprwno sie uda Wam:)

Dziewczyny byłam u ginekologa
Dzisiaj mnie nie badał nie ma sensu bo za wcześnie
Usłyszał mój kaszel i się za głowę złapał do tego mnie opier....dolil ze nie biorę tego antybiotyku i że mogę sobie krzywdę zrobić tak długim i okropnym kaszlem..
Za tydzień powinno być wszystko pięknie widać o ile na prawdę sobie nic złego tym kaszlem nie zrobiłam :(
Jestem umówiona w czwartek i do tego czasu chyba się zamartwie tak mnie nasyraszyl że takie choróbsko może źle na ciążę wpłynąć..
W pon chyba pójdę ma betę to mnie uspokoi jak będzie rosła.

Wyniki bety i progesteronu się mu podobały , jest ok.

L4 mam od rodzinnego, kazał pociągnąć do wizyty u niego i potem powiedział l4 od niego (z racji zawodu powiedział że do pracy nie ma szans) i w sumie też tak planowałam że nie będę pracować...

No nic trzymcie teraz za mnie kciuki dziewczyny. Ja będę się ostro kurować

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bede 3 mac kciuki i zdrowka:)

Witam wszystkich :)
Ja tez czekam na testowanie. Siedze jak na szpilkach.
W lutym urodzilam moja sliczna coreczke. Pierwszy okres dostalam dopiero 5wrzesnia. Takze juz dlugie opoznienie. Okres nie przyszedl po miesiacu ale wiedzialam ze tak moze byc bo wciaz kp. Chcemy z mezem drugie bobo. Codziennie robilam testy ovu ale nic sie nie dzialo. Dopiero w sobote test pokaz ovu. Wtedy bylo ❤ i w nd drugi raz. Od pon mam bole podbrzusza. Mysle jednak ze za duzo o tym mysle i swiruje. Dni leca powoli a chcialabym juz przetestowac. Nie zrobie w terminie miesoaczki bo nawet nie wiem kiedy by miala byc. Chyba nie wytrzymam i zrobie w nd rano choc chyba za wczesnie...
3 mam kciuki by sie udalo:)

reklama
Przykro mi, nawet nie chce sobie wyobrażać przez co przeszłaś! A ja tu się nad sobą pastwie aż mi głupio [emoji15]
Nie potrzebnie. Ja mam grubą skórę. Sama czasami się zastanawiam czy nie powinnam się czuć gorzej psychidzie po ciąży pozamacicznej i teraz po poronieniu. Mówię o tym otwarcie i opowiadam każdemu moją historię kto tylko chce coś wiedzieć.

...marzenia mają wielką moc...

Do góry