reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No właśnie jem jej BARDZO DUŻO
W sumie do wszystkiego
Chleb z pomidorem... z pietruszka
Sałatka z pietruszka
Zupa z pietruszka
Sosy z puetruszka
Wyciskarka wolnoobrotowa... sok z puetruszki! Więc jem jej w c.....l [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha dobra jestes. A jakies mdlosci cos? Czy nic poki co? Ja sie chwalic nie chce ale calutka ciążę z młodą dwa cxy trzy razy zgagę tylko mialam a tak to żadnych mdlosci czy rzyganka

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Aga wez nie swiruj hihihi
Ile ty tam tej pietruszki zjesz patrz na ilosc

Dla.mnie ciaza magiczna mimo Niedogodności hehea polog to byl czas odpoczynku.nie mowiac ze wszystko chciałam robić sama z mężem. Wkurzaly mnie dobre rady . dzieci jadly i spaly. 8Tyg i przesypialy noce. Karmione piersia od poczatku 3h syn 2h corka.. Plus minus. Nie bylam za karmieniem na żądanie a na zmiane i czulam ze tak chce by miec kontrole i wydzlo tak ze dzieciaki same tez tak to u unormowaly. Maly mial 6 miesięcy to pracowałam te pol etatu i karmilam go w pracy a ze jadal efektywnie to szlo predko
Do wszystkiego podchodziłam na luzie i pamiętam jak sie wpasować w forum nie potrafiłam za córki kiedy nie pracowalam. Mamy za duzo panikowaly . bylo popadanie ze skrajności w skrajność ...jak z ta pietruszka;p taki przykład podalam Agus:)

To zalezy od danej osoby.charakteru. podejścia. Samego dziecka i wielu innych czynników jak to wszystko przebiegnie ale jak sie mocno pragnie..:)

Ja wczoraj kropla zabarwionebo sluzu na brazowo a dzis lekka smuga i bóle pleców i W ogóle jak na @ brzuchu . mam 5 dni do @. Takze rozkrecic sie powinnA juz ubieglej nocy bo czasem plamoenie miewalam pare h przed potokiem krwi. Sie zabunkrowalam hahaha w razie co:)

Jasne ze mialam nadzieje ze sie uda tym razem ale pociesze sie tym ze kupimy wycieczke w terminie jaki chcemy hehe gwarancja ze nie bede zbyt gruba hahaha

Jotka powinnyśmy iść łeb w łeb:))
Ookatkaoo tez jestem zdania ze jak ma.nyc to będzie;)

Agus trzymam kciuki by byllllo wszyztko dobrze muaA
To jak masz sie rozkrecac to rozkrecaj =) ale puki jeszcze @nie ma to szansa jest

Hahaha dobra jestes. A jakies mdlosci cos? Czy nic poki co? Ja sie chwalic nie chce ale calutka ciążę z młodą dwa cxy trzy razy zgagę tylko mialam a tak to żadnych mdlosci czy rzyganka

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Narazie nic :)
Czuje się super nie licząc tego kaszlu

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj dostałam @. Ale się cieszę. Będzie można w końcu ponowić próby z czystym sumieniem. To chyba jakieś pozostałości były i stąd ta beta. Ale się @ wyrobiła, rowniteńko dwa miesiące co do dnia.

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Ja zas nie moge ju wytrzac mam taka biegunke , tak mnie brzuch boli że plakac mi sie chce.. slabo mi jakoś.. obrze ze mąż mnie dzis odbiera.. =(
Ja sie nastawilam ze @ idzie! Inaczej niz zawsze ale niech przychodzi szybko . to szybko pojdzie hee
W drugiej polowie zwykle mam zatwardzenia a jak progesteron spada to mnie puszcza hahahaha lekka jak piorko

Do góry