Aga wez nie swiruj hihihi
Ile ty tam tej pietruszki zjesz patrz na ilosc
Dla.mnie ciaza magiczna mimo Niedogodności hehea polog to byl czas odpoczynku.nie mowiac ze wszystko chciałam robić sama z mężem. Wkurzaly mnie dobre rady . dzieci jadly i spaly. 8Tyg i przesypialy noce. Karmione piersia od poczatku 3h syn 2h corka.. Plus minus. Nie bylam za karmieniem na żądanie a na zmiane i czulam ze tak chce by miec kontrole i wydzlo tak ze dzieciaki same tez tak to u unormowaly. Maly mial 6 miesięcy to pracowałam te pol etatu i karmilam go w pracy a ze jadal efektywnie to szlo predko
Do wszystkiego podchodziłam na luzie i pamiętam jak sie wpasować w forum nie potrafiłam za córki kiedy nie pracowalam. Mamy za duzo panikowaly . bylo popadanie ze skrajności w skrajność ...jak z ta pietruszka;p taki przykład podalam Agus
To zalezy od danej osoby.charakteru. podejścia. Samego dziecka i wielu innych czynników jak to wszystko przebiegnie ale jak sie mocno pragnie..
Ja wczoraj kropla zabarwionebo sluzu na brazowo a dzis lekka smuga i bóle pleców i W ogóle jak na @ brzuchu . mam 5 dni do @. Takze rozkrecic sie powinnA juz ubieglej nocy bo czasem plamoenie miewalam pare h przed potokiem krwi. Sie zabunkrowalam hahaha w razie co
Jasne ze mialam nadzieje ze sie uda tym razem ale pociesze sie tym ze kupimy wycieczke w terminie jaki chcemy hehe gwarancja ze nie bede zbyt gruba hahaha
Jotka powinnyśmy iść łeb w łeb
)
Ookatkaoo tez jestem zdania ze jak ma.nyc to będzie
Agus trzymam kciuki by byllllo wszyztko dobrze muaA